Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Pavla
« kdy: Srpen 01, 2020, 12:16:07 odpoledne »

Mražená už není dobrá. Pažitku je lepší usušit.
Poslal: Airy
« kdy: Listopad 08, 2019, 12:29:30 odpoledne »

Jednou jsem to zkoušela. Po rozmrznutí je měkká, vhodná tak do polévky. Do pomazánek nebo na brambory se nehodí.
Poslal: Bedřich
« kdy: Listopad 08, 2019, 12:14:04 odpoledne »

Bude po rozmrazení použitelná? Mám jí velký trs a venku už brzo zmrzne.