Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Michal
« kdy: Červenec 23, 2020, 06:00:50 odpoledne »

Oni náš chleba vůbec neznají, nikdo ho tam nepeče. Ale když u nás byla návštěva z USA a my ji chleba dali k snídani, lezli jim oči z důlků a moc chutnal.  :D
Poslal: Fanda9175
« kdy: Březen 02, 2019, 01:54:16 odpoledne »

ahoj Kamile :) těžko říci Američani spíše jsou milovníci bílého pečiva jak říkáš u nich chleba jsem nikdy neviděl. Chleba je spíše evropská záležitost. :) A chleba je původem z Arábie tzvn. pita chleba. :)
Poslal: Kamil
« kdy: Březen 02, 2019, 10:53:16 dopoledne »

Mají tam jen toustový a pečivo. Kdybych si tam otevřel pekárnu s normálním chlebem, měl bych úspěch?