Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jitka
« kdy: Červenec 17, 2020, 11:54:38 dopoledne »

Určitě namočit, protože vařit se mají jen krátce. Ty sušené by v horké vodě teprve bobtnaly a nic by se z nich nevylouhovalo.
Poslal: Elen
« kdy: Červen 25, 2019, 04:07:40 odpoledne »

Já suché nedrcené šípky den předem namáčím a pak krátce povařím.
Poslal: Nina
« kdy: Červen 25, 2019, 12:43:01 odpoledne »

Mám ještě sušené šípky z loňské úrody a jsou tvrdé, seschlé. Musí se předem máčet?