Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Hana
« kdy: Květen 28, 2020, 04:13:01 odpoledne »

Děkuji za návod a jdu to vyzkoušet. Svíčková bude v neděli.
Poslal: Dana
« kdy: Květen 23, 2020, 12:37:22 odpoledne »

Nakrájím mrkev, petržel a celer.  Maso prošpikuji, posolím, dám do hrnce a nahoru vhodím nakrájenou zeleninu. Přidám bobkový list, pepř a nové koření. Zaklopím pokličkou a dám na dva dny do ledničky. Někdo to ještě zalévá octovou vodou, to já nedělám.
Poslal: Hana
« kdy: Květen 23, 2020, 09:49:22 dopoledne »

A jak dlouho předem se nakládá?