Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Marika
« kdy: Březen 08, 2020, 03:29:30 odpoledne »

Rozřízni ho, celý je na smažení moc velký a obal ho v trojobalu dvakrát.  Musíš ho dát smažit do dobře rozpáleného oleje a tak ti nevyteče.
 Pokud bys smažil půlky jen obalené v mouce, tak se dává smažit napřed tou měkkou stranou, kde byl rozpůlený.
Poslal: Iveta
« kdy: Březen 08, 2020, 07:40:20 dopoledne »

Obalujete ho celý, nebo rozkrojený na dvě půlky? A když ho rozpůlím, kterou stranou dolů se má smažit napřed?