Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Lidmila Bártová
« kdy: Listopad 19, 2019, 11:01:52 dopoledne »

Děkuji za vysvětlení. Já si to raději vyzkouším ještě před Vánoci, abych potom nepokazila štědrovečerní večeři. Jdu koupit kapra.
Poslal: Pavko
« kdy: Listopad 19, 2019, 10:46:47 dopoledne »

Dá to hodně práce? Jak se to dělá? Děkuji
Nedá to mnoho práce. Kapra vyvrhneš, očistíš od šupin (nejlepší je kapr lysec) zbavíš hlavy, ocasu a ploutví (můžeš je dát do brrrrpolévky). Stahování kůže se dělá tak, že ostrým nožem nařízneš na páteři kůži od hlavy po ocas. Trošičku odchlípneš nařízlou kůži, vezmeš utěrku a pomalu táhneš kůži k břichu po celé délce trupu.
Poslal: Lidmila Bártová
« kdy: Listopad 19, 2019, 10:32:04 dopoledne »

Dá to hodně práce? Jak se to dělá? Děkuji
Poslal: Pavko
« kdy: Listopad 19, 2019, 10:20:18 dopoledne »

Posledních pár let už stahujeme kůži.
Poslal: Lidmila Bártová
« kdy: Listopad 19, 2019, 09:22:46 dopoledne »

Stahujete z vánočního kapra kůži? Je oloupaný chutnější?