Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Matyáš
« kdy: Září 02, 2019, 06:04:39 odpoledne »

Tolik? Já to viděl tak na 500,- Kč.  :D  Ale díky za radu, aspoň si neudělám ostudu.
Poslal: Pavko
« kdy: Září 02, 2019, 05:00:19 odpoledne »

1000 korun by mohlo účtujícímu číšníku stačit a protože to jsou nezdaněné peníze, odpočítal bych mu 15% daň ze mzdy.
Poslal: Matyáš
« kdy: Září 02, 2019, 02:35:04 odpoledne »

Ahoj. Budeme dělat smuteční hostinu už máme objednaný salonek v restauraci. Hostů bude asi 20, ještě to nevím přesně. Já budu platit za všechny hosty a zatím s tím nemám zkušenost. Chci se zeptat, jak velké dýško se dává v případě, že se platí za celou společnost. Za sebe za jeden oběd bych dal tak 20,- Kč. Mám násobit 20 Kč počtem hostů, nebo se to dělá jinak? Poradíte? Díky.