Ahojte.
Tak Baron sa po infuzii trocha pozbieral.Dostal nieco od bolesti,injecne dostal atb a aj nieco na zaludok.Ja mam taky pocit,aj ked nie som veterinar,ze ci sa mu nahodou nepodrazdil zaludok,predsa len dostavat 4 tablety atb a dokonca dva druhy je vela aj na kona.On by aj zral,vidno,ze chce,ale asi ho to boli.Rano sa povracal a v zvratkoch mal trocha krvi, prero som aj utekala na veterinu aj vcera mal stolicu a bola cela cierna,o com mi povedal manzel az dnes,kedze ho vencil on.Podla mna to bude ten zaludok.Dnes zozral parky,ale iba od svokra,odo mna ani od manzela nechce,asi si to spaja s tou bolestou,kedze mu davame tablety.Rozhodla som sa,ze uz bude dostavat atb len injekcne,nebudem ho pchat nicim okrem vitaminov,nechcem mu znicit zaludok uplne.Veterinar nam povedal,ze to moze byt ten zaludok alebo ze tam ma vred.Chcem sa opytat ci s tym mate nejake skusenosti,resp.ako mu upravit ten zaludok?Chcem skusit vsetko predtym,nez urobime konecne rozhodnutie.Samozrejme,ze trapit ho nenecham,ale on zavrti chvostom,aj zje,len malo,nie je uplne odovzdany,to by som ho netrapila uz.