Ahojte.
Neviem ci je tu taka moznost odpovedat kazdemu zvlast,resp.neviem sa tu este orientovat.Tak dnes sme boli na veterine,pretoze Baron v noci mrncal a mal nafuknute brusko.Rano som ho sledovala,ked bol vonku a zistila som,ze sa sice snazi mat stolicu,ale nejde mu to.Prezreli mu cele brucho,vsetko je ok,rana sa pekne hoji,aj na pohmat je bez bolesti.Ten konecnik ma rozdrazdeny az do krvi,lebo si ho olizoval aa tam zapal.Dostal infuziu a antibiotika,plus berie este jedny a mast.Bolo nam povedane,ze mozno nema stolicu preto,lebo ho to stipe a boji sa asi.Robili mu aj biochemiu,tak ma zvysene pecenove parametre,ale hlavne ma vysoke leukocyty,ze asi nejaky zapal.
Ahoj Danka.
Praveze Baron nam vobec nechcel zrat granule,ani som ho nenutila,jedol varene maso alebo konzervy.Oblicky ma velke a plne cyst,ale vraj to moze byt vrodene.Zial,nedali nam ziadny tip na nejake preparaty.Objednala som mu od alavisu pripravok Sanicell,ktory by mal regenerovat pecen aj oblicky a mal by chranit pred rozvojom metastaz,tak uvidime.Viem,ze to nie je zazracny liek,ktory vyriesi vsetky jeho problemy,ale vyskusam vsetko,aby som mu ulavila a pomohla.Vas psik ma krasny vek,prajem vam obom vela zdravia,aby vam este dlho robil radost🙂
Dnes vecer uz je trochu lepsi,akurat mam pocit, ze ma teplotu.Bojim sa tych zvysenych leukocytov,vobec neviem co to znamena.
Dakujem Ann,povedala som mu,ze ma podporu aj v dalekych Cechach,tak musi bojovat,lebo nanho vsetci myslite.Ste uzasne🙂
Ahoj Marika.
Berie tie atb,nedostal nic na zaludok,ale zerie.Skor sa bojim,aby mu este viac neposkodili oblicky tie lieky,aj ked viem,ze ich musi brat.
P.s.trochu som sa rozpisala,tak sa ospravedlnujem🤭