0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Děkuji za pozdrav, mám se skvěle a doufám že ty také. Máme tě všichni rádi a klidně nám ty pozdravy piš tady na sklo, ať si je přečtou i ostatní, kteří se nepřihlásili a tak nevidí, že mají něco ve schránce. Přeji ti krásný slunný den. Ann
Fando děkuji a odpočívej. Včera ses nachodil hodně.
Jeden vzdušný pozdrav pro Fanouška. Ahoj.
Také děkuji a posílám pozdrav ještě větší. Ano lesem běhám rád, ale bohužel to k vám mám daleko. Budu na tebe při běhání aspoň myslet, jo? Jsi můj kamarád a děkuji ti za výpomoc tady na fóru.
Já se přidám, ráno už není, večer ještě také ne, tak přeji hezké odpoledne.
Citace: Ann Březen 18, 2019, 02:32:28 odpoledneDěkuji za pozdrav, mám se skvěle a doufám že ty také. Máme tě všichni rádi a klidně nám ty pozdravy piš tady na sklo, ať si je přečtou i ostatní, kteří se nepřihlásili a tak nevidí, že mají něco ve schránce. Přeji ti krásný slunný den. Annjé a to můžu Aničko tady psát ? nevyhodí mne za to admin ? trošku se bojím mám vás tak moc rád
kamarádi moji, mockrát vám všem děkuji mám vás tak moc rád všechny. Kdybyste cokoliv potřebovali rád vás podpořím či pomůžu. Je mi tak smutno nějak na mne sedl splín připadám si,že jsem k ničemu
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.