Autor Téma: Co s připálenými bramborami?  (Přečteno 537 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Gábina

  • Host
Co s připálenými bramborami?
« kdy: Březen 18, 2019, 12:07:47 odpoledne »
Vařila jsem brambory ve slupce a bohužel jsem na ně zapomněla. Voda se vyvařila a jsou dole trochu připečené. Poradíte jak je zpracovat, abych je nemusela vyhodit? Dík za každý nápad.  :)

Reklama

Co s připálenými bramborami?
« kdy: Březen 18, 2019, 12:07:47 odpoledne »

Katrin

  • Host
Re:Co s připálenými bramborami?
« Odpověď #1 kdy: Březen 18, 2019, 01:17:03 odpoledne »
Já bych je také nevyhodila. Když odřízneš ten připečený spodek, budou jedlé. Budou sice vonět jako brambory pečené v ohníčku, ale ty také nejsou špatné.  :) Udělala bych z nich Francouzské brambory. Když dáš koření a něco dobrého do nich, bude to dobrota.  :)

Jitka

  • Host
Re:Co s připálenými bramborami?
« Odpověď #2 kdy: Srpen 18, 2020, 07:44:14 dopoledne »
Zapečené s čímkoliv budou dobré.

Linda

  • Host
Re:Co s připálenými bramborami?
« Odpověď #3 kdy: Listopad 12, 2020, 01:05:42 odpoledne »
I bramborové placky z nich budou dobré. Budou jako pečené na ohýnku.