Autor Téma: Pozvánka k očkování od zdravotní pojišťovny  (Přečteno 514 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Marek

• Host
Pozvánka k očkování od zdravotní pojišťovny
« kdy: Červenec 16, 2021, 07:21:20 dopoledne »
Jak se vám líbí ten nápad že pojišťovna všem pošle poštou pozvánku na očkování proti covidu?

Reklama

Pozvánka k očkování od zdravotní pojišťovny
« kdy: Červenec 16, 2021, 07:21:20 dopoledne »

Offline Airy

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +35/-0
Re:Pozvánka k očkování od zdravotní pojišťovny
« Odpověď #1 kdy: Červenec 17, 2021, 06:51:43 dopoledne »
Zbytečné vyhazování peněz.  :) O očkování se mluví a píše všude pořád dokola, jistě není nikdo. kdo by o té možnosti nevěděl. Kdo chtěl, ten už se zaregistroval a kdo nechce, ten nepřijde.

Michal

• Host
« Odpověď #2 kdy: Červenec 17, 2021, 10:03:00 dopoledne »
Jsem zvědav co v té pozvánce bude. Upozornění na možné vedlejší účinky jistě ne.  :)

Michal

• Host
« Odpověď #3 kdy: Červenec 23, 2021, 03:01:41 odpoledne »
Tak dnes mi opravdu přišla.  :) Píší, že vakcína je zcela bezpečná a o vedlejších účincích ani slovo.  :) Pak jim lidé mají věřit.

Iveta

• Host
« Odpověď #4 kdy: Červenec 25, 2021, 10:14:01 dopoledne »
Přesně tak. Taky mi to přišlo a z formulace je jasné, že si myslí že lidé nejsou očkovaní jen proto, že se neumí zaregistrovat do jejich očkovacího portálu.
Důvod je ale jinde. Nikdo neřekne na rovinu jaké vedlejší účinky mohou nastat a jak se zachovat pokud nastanou. Přitom je nutné podepsat souhlas, že jdu dobrovolně. Restrikcemi a výhodami pro očkované vláda budí jen nedůvěru. Trochu myslícím lidem už je to dávno podezřelé a očkování nechtějí.

Daniela

• Host
« Odpověď #5 kdy: Červenec 27, 2021, 03:35:27 odpoledne »
Ani slovo o možných vedlejších účincích, co? Dnes bylo ve zprávách, že lidé očkovaní v obchodních domech a na nádraží volají lékařům a ptají se proč je jim špatně a jak to mají léčit. Zjevně žádnou informaci i riziku které postupují nedostali.....

Božena

• Host
« Odpověď #6 kdy: Srpen 01, 2021, 11:55:31 dopoledne »
Zbytečné vyhazování peněz. Kdo se očkovat chtěl, už je naočkovaný. Určitě není bez očkování jen proto, že se neuměl zaregistrovat na tom jejich webu. Kdo nemá internet, mohl požádat příbuzné, nebo známé. Na papírovou pozvánku jistě nečekal a ani nepoběží do ZOO do očkovacího autobusu.  :D

Offline Soňa

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +18/-0
« Odpověď #7 kdy: Srpen 04, 2021, 06:59:00 dopoledne »
Mě nic nepřišlo a to očkovaná nejsem.  :)

Jitka

• Host
« Odpověď #8 kdy: Srpen 14, 2021, 09:06:29 dopoledne »
Ani mě nic nepřišlo.  :) Je mi 75 let a očkovat se nechci. Viděla jsem ty vedlejší účinky na starých lidech. Najednou se u nich objevily nemoci které před očkováním neměli.  Ono to nepřijde hned, ale za dva měsíce už jsou v háji.

Marie

• Host
« Odpověď #9 kdy: Září 07, 2021, 01:05:58 odpoledne »
A tím to nekončí. Prý začnou objíždět všechny neočkované a vysvětlovat jim, proč se mají očkovat.  :)

Václav

• Host
« Odpověď #10 kdy: Říjen 10, 2021, 02:59:51 odpoledne »
A mě nic nepřišlo, nikdo mě nehoní. A to jsem 80 + neočkovaný. Zkusil to mě jen obvoďák, ale neuspěl.  :)