0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
U nás je to WC. Manžel když se naštve, tak se tam na několik hodin zavře a čte si noviny. To mi nijak nevadí, horší je, že se tam nedostanou ani děti.
Citace: Jiřka Březen 16, 2019, 04:13:27 odpoledneU nás je to WC. Manžel když se naštve, tak se tam na několik hodin zavře a čte si noviny. To mi nijak nevadí, horší je, že se tam nedostanou ani děti. Tak to máš ještě dobré, ten můj se tam zavře s mobilem a žaluje kamarádům.
to je krásné já trucovnu, nemám neumím se naštvat jen když je mi hodně smutno jedu na jezera, která máme za Olomoucí meditovat a objat stromy
Citace: Fanda9175 Březen 16, 2019, 04:21:52 odpoledneto je krásné já trucovnu, nemám neumím se naštvat jen když je mi hodně smutno jedu na jezera, která máme za Olomoucí meditovat a objat stromy Jé Fando ty jsi skvělý! Já sice manžela nemám, ale žiji s přítelem. Co já bych za to dala, kdyby když se naštve šel objímat stromy.On se zavře v koupelně. Mám dceru v pubertě a ta šílí, že se nemůže osprchovat, když chce jít ven. Ty mužští se fakt často chovají jak malé děti.
Proč by mi mělo vadit že chodíš bos? Na tom přece nic špatného není. Je bezva že mámě pomáháš. Tak to má být.
Jé holky, já to toho svého odnaučila snadno, taky se zavíral na záchodě. Zazvonila jsem u sousedky a zeptala se, jestli bych u nich mohla jít na WC. Samozřejmě že byla zvědavá proč, tak jsem jí situaci vysvětlila. No a ona měla strach že k nim budu chodit často, tak si toho mého odchytla a vysvětlila mu to. Od té doby už to nedělá.
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.