Autor Téma: Co děláte když venku prší a nejde vám internet?  (Přečteno 199 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Míra

• Host
Co děláte když venku prší a nejde vám internet?
« kdy: Březen 16, 2019, 01:02:25 odpoledne »
Najednou nevím co s časem.  :D

Reklama

Co děláte když venku prší a nejde vám internet?
« kdy: Březen 16, 2019, 01:02:25 odpoledne »

Fanda9175

• Host
Re:Co děláte když venku prší a nejde vám internet?
« Odpověď #1 kdy: Březen 16, 2019, 01:07:25 odpoledne »
ahoj Míro :)  doma uklízím nebo vařím, také si zpracovávám obrázky (focení můj koníček), anebo jen tak relaxuji s knihou. :)

Petr

• Host
« Odpověď #2 kdy: Březen 16, 2019, 01:36:10 odpoledne »
Dnešní mladí už pomalu bez internetu nedovedou žít.  :) Jak píše Fanda, najdi si jinou zábavu. Někdo čte, jiný třeba lepí letadýlka, ale i práce doma je jistě dost.  :)

Offline Lucka

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +69/-0
« Odpověď #3 kdy: Březen 16, 2019, 02:59:39 odpoledne »
Já ráda šiji. Ale to se pro muže asi nehodí.  :) Pozvi třeba souseda na šachovou partii. Šachy také ráda hraji.

Fanda9175

• Host
« Odpověď #4 kdy: Březen 16, 2019, 04:36:59 odpoledne »
Citace: Petr  Březen 16, 2019, 01:36:10 odpoledne
Dnešní mladí už pomalu bez internetu nedovedou žít.  :) Jak píše Fanda, najdi si jinou zábavu. Někdo čte, jiný třeba lepí letadýlka, ale i práce doma je jistě dost.  :)

to máš Peťo svatou pravdu :) dnešní mladí neumí :( jen to sedí na lavečkách s cigaterou anebo kouří marihuanu no fuj :( proto jsem vždy byl jiný od vrstevníků introvert a utíkal jsem do přírody no a prostě příroda bude pro mne mým domovem. Doma pomáhám se vším. Jenže mldí to neznají jen pohazují hárem a to mne ježí vlasy na hlavě. Já doma pomáhám mámě s nákupem , rád uvařím , uklidím, umyju nádobí a tak anebo jdu ven do přírody. Jenže to je smutné moc no :( chtěl bych jednou své děti vychovat ke vztahu k přírodě, jen ještě najít tu pravou a budu šťastný. :)

Fanda9175

• Host
« Odpověď #5 kdy: Březen 16, 2019, 04:38:41 odpoledne »
Citace: Lucka  Březen 16, 2019, 02:59:39 odpoledne
Já ráda šiji. Ale to se pro muže asi nehodí.  :) Pozvi třeba souseda na šachovou partii. Šachy také ráda hraji.

Luci proč ne mám kamaráda co rád šije :) skvělý člověk studuje medicínu a chce být chirurgem a šít umí skvěle :) sám si umí zaštupovat ponožky a tak i drobné opravy umí :)

Jirka

• Host
« Odpověď #6 kdy: Listopad 02, 2020, 06:25:14 odpoledne »
Já čtu. Nejradši mám detektivky.