Autor Téma: K čemu slouží Facebook?  (Přečteno 486 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Hanka15

• Host
K čemu slouží Facebook?
« kdy: Březen 14, 2019, 02:47:55 odpoledne »
Jsem tam jen krátce a nechápu. Chce po mě všechny osobní informace, chce se mi hrabat i v emailové schránce a chce můj telefon.
Co jsem musela, to jsem zadala a nyní mi chodí fůra žádostí o přátelství od lidí které vůbec neznám. Kdekdo po mě chce ať dám laik jeho stránce a nebo sdílím jeho nesmysli. O soukromé poště raději pomlčím, píše mi kde kdo. Co tam vlastně chodí za lidi? Děkuji

Reklama

K čemu slouží Facebook?
« kdy: Březen 14, 2019, 02:47:55 odpoledne »

Petr

• Host
Re:K čemu slouží Facebook?
« Odpověď #1 kdy: Březen 15, 2019, 01:34:35 odpoledne »
Hani, já tam také dlouho nepobyl.  :) Co tam chodí za lidi opravdu nevím, ale včera bylo v televizních novinách jak lidé šíleli, když FB na jeden den vypadl.
Řekl bych tedy, že FB slouží hlavně k tomu, aby vytvářel u lidí závislost a lidé se tam vraceli a svojí návštěvností vydělávali peníze majitelům FB.
Sdílejí si tam pořád dokola ty stejné citáty, které je zřejmě mají uchlácholit, když mají nějaký problém. Také když je někdo sám a opuštěný, má se tam vracet s domněnkou, že tam jsou jeho přátelé. FB bych skoro přirovnal k novému náboženství, protože má za úkol utěšovat a udržovat chudé lidi v klidu.  ;)

Brouk Pytlík

• Host
« Odpověď #2 kdy: Březen 15, 2019, 04:17:03 odpoledne »
Je pravda, že FB sbírá různé informace o člověku, ale z druhé stránky se lidi seznamují, hledají své bývalé přátele, spolužáky, nabízejí různé předměty ke koupi, nebo sami něco hledají a je mnoho skupin, které se zabývají různými činnostmi, které můžou dát inspiraci jinému. Jsem na FB několik let, našel díky němu sestřenice, které se odstěhovaly bůh ví kam, jsem v různých skupinách, kde se vaří peče i smaží a takové mám rád, protože si některé recepty i rady ukládám a zkouším. Takže bych FB neodsuzoval. Snad jen ty reklamy jsou až přemrštěné, ale každý chce z něčeho žít.
Brouk Pytlik v.r..

Kapitán

• Host
« Odpověď #3 kdy: Březen 15, 2019, 05:46:03 odpoledne »
Já ani nevím co to je, nemám tam účet.

Katrin

• Host
« Odpověď #4 kdy: Březen 15, 2019, 06:36:35 odpoledne »
Seznámení na FB, kde může mít každý několik účtů? No to ani omylem.  :) Na to jsou seznamky.  :)
A když se sestřenice vdá, podle příjmení ji tam nenajdeš.  :) FB je na nic.  :)

Offline Patricie

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +27/-0
« Odpověď #5 kdy: Březen 15, 2019, 07:10:37 odpoledne »
Mamka mi to ani nedovolí. Právě že tam každý může mít víc profilů a vůbec nevíš s kým si vlastně píšeš. Pro holky to prý není bezpečné.

Fanda9175

• Host
« Odpověď #6 kdy: Březen 15, 2019, 08:27:26 odpoledne »
Citace: Patricie  Březen 15, 2019, 07:10:37 odpoledne
Mamka mi to ani nedovolí. Právě že tam každý může mít víc profilů a vůbec nevíš s kým si vlastně píšeš. Pro holky to prý není bezpečné.

maminka má pravdu Patri :) a děkuji Ti moc za podporu :) jo virtuální svět je hnus :(

Tomáš

• Host
« Odpověď #7 kdy: Březen 16, 2019, 09:09:56 dopoledne »
Citace: Fanda9175  Březen 15, 2019, 08:27:26 odpoledne
Citace: Patricie  Březen 15, 2019, 07:10:37 odpoledne

jo virtuální svět je hnus :(

Tos řekl moc hezky. Je to tak.

Danka

• Host
« Odpověď #8 kdy: Říjen 11, 2019, 07:12:07 odpoledne »
Citace: Fanda9175  Březen 15, 2019, 08:27:26 odpoledne
Jo virtuální svět je hnus :(
Taky jsem zírala. Ano je to tak. Bohužel hodně mladých už ani v normálním světě neumí existovat.