0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Až teď to čtu. No to je vážně hrůza! Nosíš něco na obranu? Aspoň pepřák by to chtělo.
Citace: František Březen 09, 2019, 07:36:41 odpoledneAž teď to čtu. No to je vážně hrůza! Nosíš něco na obranu? Aspoň pepřák by to chtělo.moc zdravím Františku no už jsem si ho pořídil zarážející, že to bylo v době ve 15. hodin, kdy lidi chodili z práce a nikdo nic
Citace: Katrin Březen 09, 2019, 08:49:18 dopoledneJá nechápu, kde se v lidech ta zloba bere. Moji kamarádku jeden psychopat také pronásledoval. Naštěstí jen po internetu, nevěděl kde bydlí. I tak to bylo hrozné. Neustále jí psal a byl o krok za ní všude, ať se po netu hnula kamkoliv ..... Oni psychopati dovedou s lidmi manipulovat i písemně. Fando myslím na tebe. Už je dobře? Snad bude dnešní den lepší. Já ti to ze srdce přeji. chuděrka Katrin to je mi líto no moc ne jsem takový v šoku hlavně jsem nevěděl co dělat a křičel jsem o pomc lidi mrtvého brouka podotýkám bylo to ve dne v 15.hodin kdy každý chodí z práce a tak děkuji moc Ti Katrin no po neděli jdu ven ale jinam přeji Ti krásný víkend
Já nechápu, kde se v lidech ta zloba bere. Moji kamarádku jeden psychopat také pronásledoval. Naštěstí jen po internetu, nevěděl kde bydlí. I tak to bylo hrozné. Neustále jí psal a byl o krok za ní všude, ať se po netu hnula kamkoliv ..... Oni psychopati dovedou s lidmi manipulovat i písemně. Fando myslím na tebe. Už je dobře? Snad bude dnešní den lepší. Já ti to ze srdce přeji.
Citace: Fanda9175 Březen 09, 2019, 12:29:26 odpoledneCitace: Katrin Březen 09, 2019, 08:49:18 dopoledneJá nechápu, kde se v lidech ta zloba bere. Moji kamarádku jeden psychopat také pronásledoval. Naštěstí jen po internetu, nevěděl kde bydlí. I tak to bylo hrozné. Neustále jí psal a byl o krok za ní všude, ať se po netu hnula kamkoliv ..... Oni psychopati dovedou s lidmi manipulovat i písemně. Fando myslím na tebe. Už je dobře? Snad bude dnešní den lepší. Já ti to ze srdce přeji. chuděrka Katrin to je mi líto no moc ne jsem takový v šoku hlavně jsem nevěděl co dělat a křičel jsem o pomc lidi mrtvého brouka podotýkám bylo to ve dne v 15.hodin kdy každý chodí z práce a tak děkuji moc Ti Katrin no po neděli jdu ven ale jinam přeji Ti krásný víkend Fando, to se nestalo mě, ale mojí kamarádce. Byla z toho pořádně nešťastná, on ji pronásledoval všude kam se hnula. Tihle lidé jsou nebezpeční i na dálku. Měli by se léčit.
kamarádky nemáte zač jinak jsem milí kamarádi rád tu s vámi dnes jsem měl fakt na kahánku honil mne parkem psychopat. Tak jsem rád, že žiju. no dnes jsem byl fotit na hradbách tam lidi vpohodě a jdu výpadem a u Mauzolea se vynořil psychopat prý tě zmrzačím a já nevěděl kam mu utéct všude mne pronásledoval když jsem volal o pomoc tak nikde nikdo pán šel prý mne vole pomož si sám tak 3 holky šly hleděly jak opařené tak uviděl kluka se slečnou tak šel za nimi mezitím hlídce jsem ho popsal a vše a utekl no ale tak jsem z toho rozhozený. Hlavně jsem přemýšlel zda letět do těch schodů co máme v parku u zvoničky ale jsou barokní kdyby mne z nich shodil dolů tak tu nejsem...
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.