Autor Téma: Setkání s psychopatem  (Přečteno 1558 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Fanda9175

• Host
Setkání s psychopatem
« kdy: Březen 08, 2019, 07:35:20 odpoledne »
kamarádky nemáte zač :) jinak jsem milí kamarádi rád tu s vámi dnes jsem měl fakt na kahánku honil mne parkem psychopat. Tak jsem rád, že žiju.  no dnes jsem byl fotit na hradbách tam lidi vpohodě a jdu výpadem a u Mauzolea se vynořil psychopat prý tě zmrzačím a já nevěděl kam mu utéct všude mne pronásledoval když jsem volal o pomoc tak nikde nikdo pán šel prý mne vole pomož si sám tak 3 holky šly hleděly jak opařené tak uviděl kluka se slečnou tak šel za nimi mezitím hlídce jsem ho popsal a vše a utekl no ale tak jsem  z toho rozhozený. Hlavně jsem přemýšlel zda letět do těch schodů co máme v parku u zvoničky ale jsou barokní kdyby mne z nich shodil dolů tak tu nejsem...

Reklama

Setkání s psychopatem
« kdy: Březen 08, 2019, 07:35:20 odpoledne »

Offline Ann

• Člen*
  • Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +70/-0
Re:Setkání s psychopatem
« Odpověď #1 kdy: Březen 08, 2019, 09:08:08 odpoledne »
No to je vážně hrozné!!! Ještě že jsi mu utekl, je mi tě líto Fando.  :(  :( Divná doba ....

Tomáš

• Host
« Odpověď #2 kdy: Březen 09, 2019, 08:16:43 dopoledne »
Citace: Fanda9175  Březen 08, 2019, 07:35:20 odpoledne
kamarádky nemáte zač :) jinak jsem milí kamarádi rád tu s vámi dnes jsem měl fakt na kahánku honil mne parkem psychopat. Tak jsem rád, že žiju.  no dnes jsem byl fotit na hradbách tam lidi vpohodě a jdu výpadem a u Mauzolea se vynořil psychopat prý tě zmrzačím a já nevěděl kam mu utéct všude mne pronásledoval když jsem volal o pomoc tak nikde nikdo pán šel prý mne vole pomož si sám tak 3 holky šly hleděly jak opařené tak uviděl kluka se slečnou tak šel za nimi mezitím hlídce jsem ho popsal a vše a utekl no ale tak jsem  z toho rozhozený. Hlavně jsem přemýšlel zda letět do těch schodů co máme v parku u zvoničky ale jsou barokní kdyby mne z nich shodil dolů tak tu nejsem...
Děs ... až mi z toho jde mráz po zádech. Nedej se Fando. Do tvého života nikomu nic není ......

Petr

• Host
« Odpověď #3 kdy: Březen 09, 2019, 08:22:32 dopoledne »
Hajzl jeden. Škoda že jsem tam nebyl. Já bych mu rychle vysvětlil co může a co ne!  Fando jsi OK? Už je dobře?

Katrin

• Host
« Odpověď #4 kdy: Březen 09, 2019, 08:49:18 dopoledne »
Já nechápu, kde se v lidech ta zloba bere.  Moji kamarádku jeden psychopat také pronásledoval. Naštěstí jen po internetu, nevěděl kde bydlí. I tak to bylo hrozné. Neustále jí psal a byl o krok za ní všude, ať se po netu hnula kamkoliv ..... Oni psychopati dovedou s lidmi manipulovat i písemně.  >:(

Fando myslím na tebe. Už je dobře? Snad bude dnešní den lepší.   :) Já ti to ze srdce přeji.  :) :) :)

Fanda9175

• Host
« Odpověď #5 kdy: Březen 09, 2019, 11:57:11 dopoledne »
Tomi, děkuji Ti moc. Ještě jsem z toho ostřesený  a hlavně to jak, mi celou dobu snažil podkopávat nohy, abych upadl.

Fanda9175

• Host
« Odpověď #6 kdy: Březen 09, 2019, 12:29:26 odpoledne »
Citace: Katrin  Březen 09, 2019, 08:49:18 dopoledne
Já nechápu, kde se v lidech ta zloba bere.  Moji kamarádku jeden psychopat také pronásledoval. Naštěstí jen po internetu, nevěděl kde bydlí. I tak to bylo hrozné. Neustále jí psal a byl o krok za ní všude, ať se po netu hnula kamkoliv ..... Oni psychopati dovedou s lidmi manipulovat i písemně.  >:(

Fando myslím na tebe. Už je dobře? Snad bude dnešní den lepší.   :) Já ti to ze srdce přeji.  :) :) :)

chuděrka Katrin :( to je mi líto :( no moc ne jsem takový v šoku hlavně jsem nevěděl co dělat a křičel jsem o pomc lidi mrtvého brouka podotýkám bylo to ve dne v 15.hodin kdy každý chodí z práce a tak :(  děkuji moc Ti Katrin no po neděli jdu ven ale jinam přeji Ti krásný víkend :)

Petr

• Host
« Odpověď #7 kdy: Březen 09, 2019, 01:37:22 odpoledne »
Jasně, nepomůže nikdo. Možná se tím ještě pobaví. Víš Fando, kdybych neznal tebe, nevěřil bych, že ještě vůbec hodní a čestní lidé existují.   :)

Fanda9175

• Host
« Odpověď #8 kdy: Březen 09, 2019, 01:38:30 odpoledne »
já hodný vždy budu Peťo navždy :) jen v Olomouci jsem se dozvěděl, že někteří mi hrozí i zabitím...:( proto jednou se stěhuji pryč do jiného města, kde mne nikdo nezná...

Offline Ann

• Člen*
  • Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +70/-0
« Odpověď #9 kdy: Březen 09, 2019, 01:48:18 odpoledne »
Prosím tě a co to u vás žije za lidi? V Praze  na Václaváku potkáš v létě bosé cizince úplně běžně. Už je bolí nohy, tak se vyzují. Nikoho to nepřekvapuje. Nakonec to je každého věc co si obuje (nebo neobuje) a oblékne, ne? Proč se pohoršovat, když má někdo rád něco jiného než já. Nechápu ten přístup ...... Snad jedině, že psychopat je spokojený, jen když může ublížit ....

Fanda9175

• Host
« Odpověď #10 kdy: Březen 09, 2019, 01:50:58 odpoledne »
Aničko sám nevím. Ale bosé chůze se nevzdám nikdy. To mi věř. Ale jak mi kdosi řekl, že je dráždí prý můj jemný obličej, který mám. Jeden mi řekl, že mi ho rozkope, tak že mne doma nepoznají.

Veruna

• Host
« Odpověď #11 kdy: Březen 09, 2019, 01:52:19 odpoledne »
Pak je to závist! Fuj to je ošklivá vlastnost!

Fanda9175

• Host
« Odpověď #12 kdy: Březen 09, 2019, 01:53:49 odpoledne »
nejspíš ano Veri je to hrůza v centru města lidi fajn ale kde bydlím to nemluvím katastrofa :(

Offline Patricie

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +27/-0
« Odpověď #13 kdy: Březen 09, 2019, 02:29:20 odpoledne »
Jé Fando, to je děsivé! A já měla mámě za zlé, že mne nechce pouštět večer ven. Už jí rozumím.  ;)

František

• Host
« Odpověď #14 kdy: Březen 09, 2019, 07:36:41 odpoledne »
Až teď to čtu. No to je vážně hrůza!  >:( Nosíš něco na obranu? Aspoň pepřák by to chtělo.