Autor Téma: Semafor pro ČR?  (Přečteno 866 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Vladimír

• Host
Semafor pro ČR?
« kdy: Červenec 22, 2020, 06:07:38 odpoledne »
Adame Vojtěchu nechte si svůj semafor a přísná nařízení podle barev které si na něj nakreslíte! Pouštíte sem cizince a pak se divíte, že přivezou korona a ten že se šíří. Přece s tím, že po rozvolnění přibude nakažených se počítalo, tak proč se divíte? Lidé si tím musí projít a nebude žádná očkovací vakcína nutná.
Lidi chtějí žít, ne být zavření doma a venku se dusit v rouškách! Vždyť vy i Prymula chráníte jen nemocnice, aby nebyly přetížené a zdravotnictví to nestálo moc peněz. Na lidi a jejich přání docela kašlete.
Respirátory si kupte do sněmovny a nás nechte žít!

Reklama

Semafor pro ČR?
« kdy: Červenec 22, 2020, 06:07:38 odpoledne »

Libor

• Host
Re:Semafor pro ČR?
« Odpověď #1 kdy: Červenec 22, 2020, 06:18:01 odpoledne »
Citace: Vladimír  Červenec 22, 2020, 06:07:38 odpoledne
Adame Vojtěchu nechte si svůj semafor a přísná nařízení podle barev které si na něj nakreslíte! Pouštíte sem cizince a pak se divíte, že přivezou korona a ten že se šíří. Přece s tím, že po rozvolnění přibude nakažených se počítalo, tak proč se divíte? Lidé si tím musí projít a nebude žádná očkovací vakcína nutná.
Lidi chtějí žít, ne být zavření doma a venku se dusit v rouškách! Vždyť vy i Prymula chráníte jen nemocnice, aby nebyly přetížené a zdravotnictví to nestálo moc peněz. Na lidi a jejich přání docela kašlete.
Respirátory si kupte do sněmovny a nás nechte žít!
A hlavně nás nechte pracovat, zavřít hospody zase v 11 hodin večer je oprátka na krk. Žádné nám už nezbudou! Jako by ten váš covídek chodil až po jedenácté.  :D
A do míst označený vaším semaforkem nebudou jezdit dodavatelé, co budou lidé jíst?

Jaroslav

• Host
« Odpověď #2 kdy: Červenec 23, 2020, 07:09:36 dopoledne »
Hlavně že zaplatili tolik peněz za chytrou karanténu s tím, že už nebude třeba dělat žádná plošná opatření.  ;)

Břeťa

• Host
« Odpověď #3 kdy: Červenec 24, 2020, 10:07:41 dopoledne »
Jde jen o velké peníze, žádnou logiku v tom nehledej.  ;)

Venca

• Host
« Odpověď #4 kdy: Červenec 25, 2020, 01:35:06 odpoledne »
Lidi budou nás buzerovat jen tak dlouho, pokud je budete poslouchat a dovolíte jim to! Na Karvinsku už se demonstruje, nechtějí Vojtěcha, Prymulu ani Babiše.
Já mám stejný názor i když jsem z Jižních Čech. Těm kecům o nutnosti falešných testů a roušek už bylo dost. Tomu už snad věří jen přestárlé báby.
Nenechali nás ani užít si léto a už nám zase berou práva ..... To vše jen pro blaho ministerstva zdravotnictví!

Vilda

• Host
« Odpověď #5 kdy: Červenec 30, 2020, 04:16:12 odpoledne »
Semafor si strčte za klobouk!  :D Stejně je to ukradený nápad z jiných států, jen se opičíte. V čem nám asi semafor pomůže? Líp si hlídat vaše nařízení? Covidu mám plný zuby, už ani nevěřím, že nějaký existuje, to jen vy si z toho děláte byznys. Dnes jsem četl: náhle zemřel člověk, ale testy měl negativní. Jaký to div.  :D :D :D

Ema

• Host
« Odpověď #6 kdy: Září 11, 2020, 01:03:02 odpoledne »
Už se těším až ho uvidím. To bude barviček!  :D A policie prý zase bude hlídat jestli lidé poslušně ty nesmysli dodržují.

Michal Douda

• Host
« Odpověď #7 kdy: Září 25, 2020, 08:59:24 dopoledne »
Barevný prý už nebude. Bude červená celá ČR. Asi se stydí za ta falešná čísla na zblbnutí a vystrašení lidí.  :D

Jan Koukal

• Host
« Odpověď #8 kdy: Září 26, 2020, 05:55:51 odpoledne »
Vojtěch už semafor nedělá, byl moc hodný a proto už tu vládní hru hrát nechtěl. Vzal to Prymula, ten má žaludek na všechno. Semafor prý brzo zruší a bude dávat plošné příkazy.
 Lidi, chtějte už tu jeho vakcínu o kterou mu běží, jinak se těch jeho nesmyslných a ekonomiku ničících příkazů nezbavíme.  ;)