Autor Téma: Mají veterináři rádi zvířata?  (Přečteno 384 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Kalea

• Host
Mají veterináři rádi zvířata?
« kdy: Březen 30, 2019, 07:45:00 dopoledne »
Co si o tom myslíte? Dělají svoji práci z lásky ke zvířatům, nebo jenom pro peníze?

Reklama

Mají veterináři rádi zvířata?
« kdy: Březen 30, 2019, 07:45:00 dopoledne »

Fanda9175

• Host
Re:Mají veterináři rádi zvířata?
« Odpověď #1 kdy: Březen 30, 2019, 08:29:14 dopoledne »
dobré ráno Kaleo :) jak kteří :) znám v okolí super veterinářku, která to dělá srdéčkem svou práci a zachránila mnoho opuštěných zvířátek a ještě má i depozitum pro opuštěná zvířátka a zachránila mým přátelům co mají pejsky životy a nikdy nechtěla za každou návštěvu peníze prostě lidská, milá a empatická paní doktorka z toho zas znám v Olomouci veterináře, který si účtuje za všechno a dělá jen to pro peníze :( .

Offline Ann

• Člen*
  • Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +70/-0
« Odpověď #2 kdy: Březen 30, 2019, 09:24:54 dopoledne »
Tak to máš Franto pravdu. Najdou se, ale je jich jak šafránu.  :) Já znala jednoho tady u nás, ten problémy zvířat snad i cítil s nimi. Nikdy nikomu nenutil drahé a zbytečné léky. Jednou jsem tam šla s nemocným pejskem před výplatou bez peněz. Chtěla jsem se domluvit jestli mi s penězi počká a on mi řekl, že nic nechce a psa mi ošetřil. Dokonce mi dal domů léky, které jistě sám nakoupil a zaplatil. Také zadarmo.
Bohužel už byl velmi starý a už mnoho let neordinuje. Jinak je u nás veterinářů i vet. klinik opravdu hodně, ale všechny chtějí peníze i za pozdrav.  ;) Drahá antibiotika cpou psům i když je to banalita a všechny nutí ke zbytečným kastracím, čištění zubů a snaží se jim prodat předražené granule, které mají ve svých ordinacích.

Offline Soňa

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +18/-0
« Odpověď #3 kdy: Září 20, 2024, 06:55:54 dopoledne »
Takových kteří mají opravdu zvířata rádi je bohužel jen málo. Většinou to bývají vesničtí veterináři.