Mám kamarádku, která se po delší odmlce opět ozvala a chtěla vědět jak si žiji, jak mi jde práce, kterou jsem započal a chtěla vědět určité věci, které jsme spolu kdysi projednávali. Napsal jsem ji jak to je a mezi řečí jsem se pochlubil, že moje práce slaví úspěchy. Jako důkaz jsem ji zaslal screeny, ale obvinila mne z fotomontáže a ze lži. Tak jsem natočil krátké video, kdy byly výsledky mé práce vidět, ale neuznala to, že prý to nevidí na stránkách. Vysvětlil jsem ji jak to chodí, ale zbytečně. Bylo a je mi to divné, ale podle jejich slov jsem usoudil, že závidí. Protože i ona pracuje na rozvoji svého koníčka, tak jsem ji popravdě napsal, co si myslím o jejich podvodech na lidech, a že vytrhává slova z kontextu. Začala se čertit, otočila kartu a začala pomlouvat mojí práci, a nejhorší na kamarádce je, že se vysmívá ze vzhledu mé manželky, kterou údajně zná z FB. Napsal jsem ji, co si oni popravdě myslím, ale její odpověď zněla, že veškeré mé budoucí emaily budou ve spamu, a ona že je nebude číst.
Má cenu mít takovou kamarádku?