Autor Téma: Co pomáhá při depresi?  (Přečteno 165 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Miloslav

• Host
Co pomáhá při depresi?
« kdy: Březen 03, 2019, 09:26:50 dopoledne »
Vidím všechno černě, co pomáhá?

Reklama

Co pomáhá při depresi?
« kdy: Březen 03, 2019, 09:26:50 dopoledne »

Fanda9175

• Host
Re:Co pomáhá při depresi?
« Odpověď #1 kdy: Březen 03, 2019, 11:45:28 dopoledne »
ahoj Mílo :) moc zdravím :) určitě bys to neměl odkládat. Deprese musí mít nějakou příčinu ? Co bylo spouštěčem depresí ? Určitě najít vhodného psychiatra a navštívit jeho ambulanci.
Já osobně vím co nemoc je sám ji mám také, ale už se mi o hodně zlepšila. Mne osobně pomáhá procházky v přírodě s fotoaparátem v ruce, meditace, bosá chůze v přírodě. Také piji na noc meduňkový čaj. Omezil jsem maso jen jednou za rok občas kuřecí spíše do jídelničku zařadit i ryby. Také je dobré mít stravu bohatou na magnesium. :) Hlavně se drž kdyby něco tak piš rád poradím Mílo hlavně neodkládej odbornou pomoc. Deprese mohou skončit i pokusem o sebevraždu a to je vážně už hodně špatné. Já si nasadil svou terapii, jak jsem Ti napsal. Nauč se mít rád sebe samého, užívej každého dne, raduj se z maličkostí, jak budeš mít chvíli tak se projdi v přírodě, teď jak bude teplo tak si sedni do trávy a rozjímej :) no a bosá chůze v přírodě je také skvělá. :) Jak člověk masíruje body reflexní na noze tak to má velké účinky. Měj se krásně a slunce v duši :) .

Véna

• Host
Re:Co pomáhá při depresi?
« Odpověď #2 kdy: Srpen 09, 2020, 02:09:08 odpoledne »
Ven pryč od lidí a chodit v přírodě. To pomáhá mě.