Autor Téma: Pramínek vlasů - kam nahlásit?  (Přečteno 261 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Kateřina

• Host
Pramínek vlasů - kam nahlásit?
« kdy: Únor 19, 2020, 09:54:53 dopoledne »
Dnes jsem jela tramvají a v práci si kolegyně všimla, že mi někdo vzadu odstřihl pramínek vlasů. Kam to mám nahlásit?

Reklama

Pramínek vlasů - kam nahlásit?
« kdy: Únor 19, 2020, 09:54:53 dopoledne »

Offline Dan

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +25/-0
Re:Pramínek vlasů - kam nahlásit?
« Odpověď #1 kdy: Únor 19, 2020, 10:57:17 dopoledne »
Na policii. Klidně tam kam to máš nejblíže. Už je vás hodně které takto ten (asi nemocný) člověk poškodil. Budou hledat svědky z té tramvaje.

Gość

• Host
« Odpověď #2 kdy: Únor 19, 2020, 12:24:34 odpoledne »
 Ty si myslíš, že někdo, kdo se takto baví, dostane 10 let natvrdo, pokud ho dopadne ozbrojená složka URNA? Pamatuji časy, kdy nám holky sami dávaly ustřižené pramínky vlasů, a to byla pro obdarované čest.

Kateřina

• Host
« Odpověď #3 kdy: Únor 19, 2020, 01:03:07 odpoledne »
Teda promiň, ale víš jak dlouho mi ty vlasy rostly? Když si holka sama ustřihne pramen někde kde se to hodí, může to být i hezké. Ale jen tak kdekoliv zničit sestřih na rovno jen děs.  :( Neříkám aby ho zavřeli do vězení, ale zabránit mu aby to dělal dál je nutné. Já už to nahlásila.

Gość

• Host
« Odpověď #4 kdy: Únor 19, 2020, 02:40:42 odpoledne »
Citace: Kateřina  Únor 19, 2020, 01:03:07 odpoledne
Teda promiň, ale víš jak dlouho mi ty vlasy rostly? Když si holka sama ustřihne pramen někde kde se to hodí, může to být i hezké. Ale jen tak kdekoliv zničit sestřih na rovno jen děs.  :( Neříkám aby ho zavřeli do vězení, ale zabránit mu aby to dělal dál je nutné. Já už to nahlásila.
A co ti řekli na Policii, že se tím budou zabývat a jakmile pachatele polapí, budeš pozvána k výslechu a následně jako poškozená k soudu? Ztrátou pramínku vlasů jsi přišla asi více než o nevinnost, že? A vůbec, nejen já bych rád viděl ten zničený sestřih.

Offline Dan

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +25/-0
« Odpověď #5 kdy: Únor 19, 2020, 04:11:33 odpoledne »
Včera to bylo v televizních novinách. Policie žádala postižené ať se přihlásí a ukázali (zezadu) několik žen se zničenými vlasy. Když vzadu jeden pramen chybí, vážně to nevypadá hezky.

Offline Lucka

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +69/-0
« Odpověď #6 kdy: Únor 26, 2020, 05:54:55 odpoledne »
Holky tak už ho chytili, bylo to v televizi. Už se nemusíme bát jet tramvají. Měl doma 35 ustřižených pramínků vlasů.  Všechny byly dlouhé, musel těm chudinkám udělat pěkné dílo ve vlasech.
Nejspíš nemocný chudák, kdo ví co s těmi prameny dělal. Půjde se léčit.