Autor Téma: Vařit bůček před pečením?  (Přečteno 477 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Jánská Lída

  • Host
Vařit bůček před pečením?
« kdy: Únor 02, 2020, 03:43:44 odpoledne »
Pečete bůček syrový, nebo ho napřed trochu povaříte?

Reklama

Vařit bůček před pečením?
« kdy: Únor 02, 2020, 03:43:44 odpoledne »

Offline Mirek

  • Velmi aktivní člen
  • *****
  • Příspěvků: 1581
  • Hodnocení: +64/-0
Re:Vařit bůček před pečením?
« Odpověď #1 kdy: Únor 02, 2020, 06:33:30 odpoledne »
Já ho napřed trochu povařím. Pak není tak mastný a je dřív upečený. Ale dělám ho jen tak dvakrát do roka. Máme raději libové maso.

agent

  • Host
Re:Vařit bůček před pečením?
« Odpověď #2 kdy: Únor 03, 2020, 01:58:43 odpoledne »
Vyhoď to, kup si něco zdravějšího.

Nina

  • Host
Re:Vařit bůček před pečením?
« Odpověď #3 kdy: Únor 11, 2020, 10:12:27 dopoledne »
Taky bůček předem povařím. Je tak chutnější.

Offline Dan

  • Velmi aktivní člen
  • *****
  • Příspěvků: 961
  • Hodnocení: +25/-0
Re:Vařit bůček před pečením?
« Odpověď #4 kdy: Červen 08, 2023, 06:57:31 dopoledne »
Lehce povařený je upečený mnohem dříve.

Offline Libor

  • Aktivní člen
  • ****
  • Příspěvků: 234
  • Hodnocení: +11/-0
Re:Vařit bůček před pečením?
« Odpověď #5 kdy: Červen 15, 2023, 06:57:45 dopoledne »
U nás s před pečením nevaří.