Autor Téma: Štěně s falešným PP  (Přečteno 603 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Bořek

• Host
Štěně s falešným PP
« kdy: Duben 04, 2019, 08:12:02 dopoledne »
Stala se mi taková věc. Koupil jsem štěně s PP za 25tis a nyní mi ho nechtějí vzít na žádnou výstavu, protože prý nemá pravý PP.
PP mého psa vystavila mezinárodní organizace UCI a je to pravý doklad. Můžete mi to někdo vysvětlit?

Reklama

Štěně s falešným PP
« kdy: Duben 04, 2019, 08:12:02 dopoledne »

Offline Ann

• Člen*
  • Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +70/-0
Re:Štěně s falešným PP
« Odpověď #1 kdy: Duben 04, 2019, 10:05:39 dopoledne »
Já tě nepotěším. Takto naletět může každý, kdo si koupí psa a nezjistí si předem potřebné informace. Jediná mezinárodní společnost u které jsou zapsaná všechna uznaná plemena je FCI.
Rodokmen získaný od této společnosti je  platný a uznávaný všude ve světě.
Ta druhá společnost UCI vznikla neoprávněně. Jsou u ní zapsaná plemena, která nebyla uznána u FCI.
Máš vlastně voříška s PP, který nebude připuštěn na výstavy, ani nikdy nebude zařazen do chovu.

Petr

• Host
« Odpověď #2 kdy: Duben 04, 2019, 11:52:39 dopoledne »
Tak to jsem nevěděl. A moji známí zrovna shání štěně s PP. Dík za informaci.  :)

Danka

• Host
« Odpověď #3 kdy: Říjen 26, 2019, 07:58:20 dopoledne »
Zrovna sháním štěně a chci ho na výstavy. Koukám že i průkaz původu psa musí člověk pečlivě pročíst, aby nenaletěl.  >:(

Eliška

• Host
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 06, 2019, 10:10:06 dopoledne »
Stalo se mi totéž. Chtěla jsem čistokrevné štěně na výstavy a do chovu a mám voříška s neplatným PP.
Člověk se učí celý život.

Hanka

• Host
« Odpověď #5 kdy: Leden 03, 2020, 11:13:39 dopoledne »
Já zase koupila štěně údajně odčervené, očkované a čipované, ale veterinář žádný čip nenašel. Navíc očkovací průkaz měl falešné údaje. Byla v něm zapsána očkovací látka která neexistuje.  >:(