dobrý den přátelé,

Maxi a Verunko a srdečně vás oba zdravím.

Když není led a voda je studená tak mám kamraády co jsou závodní plavci tak ve studené vodě vydrží i 15 minut. Jsou to fakt borci.
Jde o mého kamaráda s dcerou která i reprezentauje naší zemi. Patří mezi nejmladší zimní plavkyní u nás. Když jde o led tak jak kdo. Znám i pána co vydrží 3 minuty.
Dnes tam přišel pán vyssekal díru a vylezl i to prý jak říká bohatě stačí. Je to prý úžasná pocit.
Bohužel se najdou i tam tací, kteří to dělají jen z hecu. Ale to není potom to správné otužování to jejn honění ega a tak. Tady mí přátelé to dělají roky a začali postupně. Já to tak mám s bosou chůzí já také začal postuponě i v zimě na kratší úseky a pustupně přidával.

za celou dobu nejsme nemocní nic vůbec. Chodí i na jezírka pán nejstarší otužilec v naší zemi hned po panu nebožtíkovi Nickovi. Ten patřil mezi nejstarší otužilce u nás dožil přes 90 let ! Obdivuhodný výkon !

Tento pán má 88 let ! Já se zas otužuji nohama a také nejsem nikdy celou zimu nemocný vůbec.
Mívám nohy teplé i ruce. Je to tréninku.

Chtěl bych vám všem poděkovat, že nám fandíte moc si toho ceníme !

Kamarádům vyřídím podporu budou rádi.

Byl bych rád, kdbych vás mohl pozvat na krásnou přírodu, kterou za Olomouci máme. Je tam božsky. Teď ta jinovatka no hotový Mrazík v olomouckém provedení

.
Srdečně vás zdravím a ještě jednou velké díky vám všem

Ceníme si toho !

Fanda