Autor Téma: Mělo by to výhodu, kdyby Facebook padl?  (Přečteno 802 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

ambito

• Host
Mělo by to výhodu, kdyby Facebook padl?
« kdy: Duben 14, 2019, 03:43:50 odpoledne »
Facebook se potýká s technickými, finančními problémy, EU se snaží chránit své obyvatele, kteří jsou registrovaní na FB, ale kdyby FB byl ukončen, bylo by více diskutujících na různých fórech?

Reklama

Mělo by to výhodu, kdyby Facebook padl?
« kdy: Duben 14, 2019, 03:43:50 odpoledne »

Petr

• Host
Re:Mělo by to výhodu, kdyby Facebook padl?
« Odpověď #1 kdy: Duben 14, 2019, 03:56:38 odpoledne »
Jsem si jistý, že ano. Ti lidé jsou na FB závislý, hledali by něco jiného kam psát. Nejvíc by to ale posílilo Instagram.

Offline Lucka

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +69/-0
« Odpověď #2 kdy: Duben 14, 2019, 04:01:54 odpoledne »
No, kdyby lidé  konečně pochopili, že na různých fórech jim nikdo nebude krást osobní informace a nebudou tak očipováni jako FB a Istagramu, jistě by šli na fóra.  :)

Carduus

• Host
« Odpověď #3 kdy: Duben 14, 2019, 09:51:36 odpoledne »
Kéž by se tak stalo a zakázali by Fejsbuk.

Offline Airy

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +35/-0
« Odpověď #4 kdy: Duben 15, 2019, 08:23:44 dopoledne »
Citace: Carduus  Duben 14, 2019, 09:51:36 odpoledne
Kéž by se tak stalo a zakázali by Fejsbuk.
Mě by to teda vůbec nevadilo.  :) Když jsem se před časem chtěla zaregistrovat, chtělo to po mě spoustu osobních informací včetně telefonu a hesla k emailové schránce  :D. Tak jsem se to vybodla a účet tam nemám.  :)

Jana

• Host
« Odpověď #5 kdy: Duben 18, 2019, 10:46:48 dopoledne »
Facebook nikdy nepadne, ale ano, výhodu by to mělo velikou. Ten můj na něm tráví celé noci, cpe tam fotky a raduje se z lajků, jak malé dítě.  :D Kdyby je raději dával do foto soutěží, mohl by i vyhrát nějakou hmotnou cenu.  Taky tam hraje nějaké primitivní hry, u kterých nikdy nevyjde nic špatného, jen samé super pochvaly. Asi mu ta chvála, že je king dělá dobře.  :D Ale zanedbává rodinu a to už dobré není ....

ambito

• Host
« Odpověď #6 kdy: Duben 18, 2019, 09:18:14 odpoledne »
Citace: Jana  Duben 18, 2019, 10:46:48 dopoledne
Facebook nikdy nepadne, ale ano, výhodu by to mělo velikou. Ten můj na něm tráví celé noci, cpe tam fotky a raduje se z lajků, jak malé dítě.  :D Kdyby je raději dával do foto soutěží, mohl by i vyhrát nějakou hmotnou cenu.  Taky tam hraje nějaké primitivní hry, u kterých nikdy nevyjde nic špatného, jen samé super pochvaly. Asi mu ta chvála, že je king dělá dobře.  :D Ale zanedbává rodinu a to už dobré není ....
Máš možnost změnit jeho jednání. Více se mu věnuj.

Jana

• Host
« Odpověď #7 kdy: Duben 20, 2019, 12:34:26 odpoledne »
To se ti snadno řekne. Zkusila jsem už všechno možné, ale závislost jen tak neodbouráš. A právě na tom FB vydělává. Smutné,

Veverka

• Host
« Odpověď #8 kdy: Leden 04, 2020, 10:21:58 dopoledne »
Fejsbuk nepadne. Má čím dál tím víc chyb, ale vždycky to nějak zazáplatují.  ;) Bude mít čím dál tím víc uživatelů, protože si nechává i ty kteří učet zrušili, nebo zemřeli.  :D