Autor Téma: Rychlé a snadné večeře - aneb když mám půl hodinu a žádnou cizokrajnou surovinu  (Přečteno 7230 krát)

0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.

Lenka

• Host
Re:Rychlé a snadné večeře - aneb když mám půl hodinu a žádnou cizokrajnou surovinu
« Odpověď #60 kdy: Září 03, 2020, 10:43:37 dopoledne »
Tak já už neřeším rychlé, řeším hlavně levné večeře.

Reklama

Re:Rychlé a snadné večeře - aneb když mám půl hodinu a žádnou cizokrajnou surovinu
« Odpověď #60 kdy: Září 03, 2020, 10:43:37 dopoledne »

Jitka

• Host
« Odpověď #61 kdy: Září 05, 2020, 02:56:42 odpoledne »
Ano hlavně levné, protože díky ne korona krizi, ale díky vládním nařízením už je spousta rodin na hranici chudoby.

Bernard

• Host
« Odpověď #62 kdy: Říjen 03, 2020, 09:29:26 dopoledne »
Nejrychleji jsou míchaná vajíčka.

Nataša

• Host
« Odpověď #63 kdy: Říjen 27, 2020, 03:08:53 odpoledne »
Nakrájím jablíčka na kolečka a namáčím do palačinkového těsta. Osmažím a hotové obalím v cukru.

Alena

• Host
« Odpověď #64 kdy: Listopad 06, 2020, 12:30:17 odpoledne »
Gothaj obalený v palačinkovém těstíčku. Může být i na chleba. Rychlé a levné.

Jitka

• Host
« Odpověď #65 kdy: Listopad 07, 2020, 10:25:06 dopoledne »
Když to čtu mám hlad.  :D

Milena Novotná

• Host
« Odpověď #66 kdy: Listopad 10, 2020, 02:52:54 odpoledne »
Tak z nás už se honí jen levné večeře. A bude ještě hůř, jestli ti darebáci znovu prodlouží nouzový stav.

Milena Novotná

• Host
« Odpověď #67 kdy: Prosinec 13, 2020, 01:36:30 odpoledne »
Jenže levně už nekoupíš ani tu zeleninu. Uvařila bych brambory na loupačku bez másla.  :)

Ivka

• Host
Citace: Jitka  Září 05, 2020, 02:56:42 odpoledne
Ano hlavně levné, protože díky ne korona krizi, ale díky vládním nařízením už je spousta rodin na hranici chudoby.
Přesně tak. Dělám už většinou jen topinky. Ale i chleba je drahý ...

Natálie

• Host
Tak já postavím všechny na váhu a potom jim řeknu, že musí něco shodit. Večeři nedělám, dám každému jablko.  :)

Kristýna

• Host
Cuketu nakrájím na kostky, klíďo se slupkou, osmahnu na pánvi, pak přidám rajčátka, osolím a jíme.
Super mňamka velmi rychlá.  :)

Iveta

• Host
Koprovka z naloženého kopru je taky raz dva. Do ní dám vařené vejce a mohou být i brambory.

Blanka

• Host
I sýrová omáčka s těstovinami je rychle. Večer nemusí být maso.

Richard

• Host
Hladovka a běhat kolem domu. Stejně všichni z těch lockdownů přibrali.

Lída

• Host
« Odpověď #74 kdy: Červen 07, 2021, 02:19:05 odpoledne »
Když je horko tak dělám lečo, nebo jen zeleninový salát.