Autor Téma: Rychlé a snadné večeře - aneb když mám půl hodinu a žádnou cizokrajnou surovinu  (Přečteno 7224 krát)

0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.

Jana

• Host
Re:Rychlé a snadné večeře - aneb když mám půl hodinu a žádnou cizokrajnou surovinu
« Odpověď #45 kdy: Květen 30, 2020, 01:11:53 odpoledne »
Uvařím mraženou zeleninu, zamíchám jí do těsta z mléka mouky a vejce. Přidám trochu strouhaného sýru, osolím  a naběračkou liji na pánev do rozpáleného oleje.

Reklama

Re:Rychlé a snadné večeře - aneb když mám půl hodinu a žádnou cizokrajnou surovinu
« Odpověď #45 kdy: Květen 30, 2020, 01:11:53 odpoledne »

Veronika

• Host
« Odpověď #46 kdy: Červen 01, 2020, 10:21:28 dopoledne »
Něco z hotových omáček od Vitany.  :)

Míša

• Host
« Odpověď #47 kdy: Červen 02, 2020, 06:11:47 odpoledne »
Nejsme nároční. Rohlíky mám doma vždycky a rybičky v konzervě taky. Když spěchám, udělám rybí pomazánku a namažu ji na rozkrojený rohlík.   :)

Kaštelská Eva

• Host
« Odpověď #48 kdy: Červen 05, 2020, 08:40:27 dopoledne »
Vyndám z ledničky české kuře, nakrájím plátky, osolím, okořením, obalím v hladké mouce a dám do elektrického grilu. Podávám s chlebem.

Mirka

• Host
« Odpověď #49 kdy: Červen 09, 2020, 01:44:50 odpoledne »
Chleba s máslem posypaný pažitkou. Když byl teplý oběd, teplá večeře být nemusí.  :)

Michal

• Host
« Odpověď #50 kdy: Červen 10, 2020, 04:14:53 odpoledne »
Objednám pizzu.  ;)

Jíťa

• Host
« Odpověď #51 kdy: Červen 28, 2020, 05:19:07 odpoledne »
Chleba s máslem a šopský salát. Kdo by se v tom horku vařil s večeří.  :)

Etma

• Host
« Odpověď #52 kdy: Červen 30, 2020, 09:26:20 dopoledne »
Já nakoupila v Penny v akci po 20,- Kč kelímky od Vitany - Kuře na paprice. Jen zaleješ horkou vodou a necháš 5 minut odstát. Je v tom maso i těstoviny a omáčka. Překvapivě dobré, levné a hlavně rychle hotové.  :)

Barča

• Host
« Odpověď #53 kdy: Červenec 01, 2020, 01:26:43 odpoledne »
Čas není, peníze nejsou. Kdo by se z něčím vařil. Chleba nám musí stačit.

Janina

• Host
« Odpověď #54 kdy: Červenec 05, 2020, 02:31:20 odpoledne »
Nejlepší máš objednat pizzu. Za chvíli jí máš doma a je po starostech.  :) Vaření je vopruz, jen ztráta času.  :)

Milena

• Host
« Odpověď #55 kdy: Červenec 19, 2020, 03:18:26 odpoledne »
V případě že není čas, udělám topinky, nebo omelety. Čas je dnes už pro každého vzácný, vařit podle složitých receptů je přepych tak pro důchodce. Jenže ti na to zase nemají.  :)

Mirka

• Host
Osmahnu cibulku a nato vyplesknu konzervu červených fazolí. Přidám trochu kečupu a jíme to s chlebem. Levné a rychle hotové.

Marek

• Host
Objednal bych pizzu.  :)

Máša

• Host
« Odpověď #58 kdy: Září 01, 2020, 02:54:23 odpoledne »
Palačinky. Sladké, nebo slané to podle chuti.

Ivana

• Host
« Odpověď #59 kdy: Září 02, 2020, 10:40:17 dopoledne »
Našlehám vejce a vmíchám strouhaný sýr. Osmažím na oleji, placku dám na chleba a je rychlá dobrůtka.