Autor Téma: Rychlé a snadné večeře - aneb když mám půl hodinu a žádnou cizokrajnou surovinu  (Přečteno 5701 krát)

0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.

Jiskra

• Host
Když spěchám, tak dětem dělám buchtičky se šodó. Udělám jen šodó a do něj dám piškoty. Děti to milují.  :)

Reklama

Bára

• Host
Osmahnu cibulku, přihodím lanšmíd a prsknu na to boloňskou omáčku.

Miruna

• Host
Míchaná vajíčka. Vajíčka jsou doma vždycky a na okně mi roste pažitka.  :)

Ema

• Host
Re:Rychlé a snadné večeře - aneb když mám půl hodinu a žádnou cizokrajnou surovinu
« Odpověď #33 kdy: Květen 03, 2020, 01:37:13 odpoledne »
Nakrájím jablka na plátky, obalím v palačinkovém testě a osmažím. Hotové se obalují v cukru se skořicí.

Marie

• Host
Re:Rychlé a snadné večeře - aneb když mám půl hodinu a žádnou cizokrajnou surovinu
« Odpověď #34 kdy: Květen 04, 2020, 04:57:03 odpoledne »
Vyndám z mrazáku filé, osolím, obalím v mouce, posypu kmínem,  osmažím a večeře je natošup.  :)

Lída

• Host
« Odpověď #35 kdy: Květen 05, 2020, 08:49:01 dopoledne »
Když spěchám a není čas vařit něco složitějšího, dělám palačinky, nebo vytáhnu z mrazáku pizzu.

Kamila

• Host
« Odpověď #36 kdy: Květen 10, 2020, 10:16:38 dopoledne »
Slané palačinky. Podívám se do ledničky a plním je tím co najdu. Výborné jsou s nivou, nebo jiným sýrem, nebo osmahnu cibulku a nakrájím salám. Dobré je i zamíchat suroviny přímo do těsta, pak jen opečeš placičky a už je nemusíš plnit.

Markéta

• Host
« Odpověď #37 kdy: Květen 13, 2020, 10:02:28 dopoledne »
Já opeču rozkrojený rohlík. Dětem ho namažu máslem a medem, dospělým na něj položím plátek hermelínu.

Míla

• Host
« Odpověď #38 kdy: Květen 14, 2020, 04:05:14 odpoledne »
Špagety s čímkoliv co v ledničce najdu. :)

Marek

• Host
« Odpověď #39 kdy: Květen 16, 2020, 03:54:56 odpoledne »
Otevřu rybičky, dám na chleba s máslem a posypu cibulkou.

Jiřina

• Host
« Odpověď #40 kdy: Květen 17, 2020, 03:30:18 odpoledne »
Těstoviny jsou vždycky rychle. Nakrájím do nich salám a rajčátka a papriky. Na talíři posypu sýrem.

Kamila

• Host
« Odpověď #41 kdy: Květen 19, 2020, 07:20:52 odpoledne »
Škubánky z prášku jsou hotové hned. Dělám je s cukrem a skořicí, nebo sypu smaženou cibulkou.

Valerie

• Host
« Odpověď #42 kdy: Květen 22, 2020, 06:56:53 odpoledne »
Klidně tmavý chléb s máslem a sklenici mléka. Je to zdravá večeře.  :)

Offline Dana

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +28/-0
« Odpověď #43 kdy: Květen 23, 2020, 12:39:34 odpoledne »
Včera jsme přišli hodně pozdě, tak jsem našlehala vajíčka a osmažila placky na oleji. Smaženku jsem dala na chleba lehce potřený hořčicí a nazdobila okurkou.

Laděna

• Host
« Odpověď #44 kdy: Květen 25, 2020, 04:22:06 odpoledne »
Dnes zkusím tu smaženku, snad bude mít úspěch.  :)