Autor Téma: Rychlé a snadné večeře - aneb když mám půl hodinu a žádnou cizokrajnou surovinu  (Přečteno 5702 krát)

0 uživatelů a 5 Hostů prohlíží toto téma.

Offline Samuel

• Aktivní člen
  • Hodnocení: +17/-0
V soutěži co na to Češi padla otázka o čem v noci sní ženy. No a top odpověď byla že o tom, aby za ně někdo druhý den uvařil a umyl nádobí.  :)

Reklama

Offline Lucka

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +69/-0
Brokolice se sýrovou omáčkou.  :)

Offline Elen

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +32/-0
Vytáhla bych mraženou pizzu.  :)

Jozka

• Host
Mám aplikaci Uber Eats. Objednám si hotové jídlo a do 15 minut ho mám doma. Často i s dopravou zdarma.

Matěj

• Host
Uber mám taky, je bezva. Vybereš si jídlo podle obrázku a za chvíli máš čerstvé a horké doma.  :) A za rozumnou cenu.  :)

Pepa

• Host
A rychlý snadný oběd taky od Uberu.  :D

Alena

• Host
Re:Rychlé a snadné večeře - aneb když mám půl hodinu a žádnou cizokrajnou surovinu
« Odpověď #21 kdy: Březen 08, 2020, 06:12:14 odpoledne »
Když není čas vařit, rozkrojím hermelín, položím ho na chleba a dám do mikrovlnky. Na roztavený hermelín na teplém chlebu položím proužek čerstvé papriky. Tahle rychlovka nám všem moc chutná.  :)

Fina

• Host
Re:Rychlé a snadné večeře - aneb když mám půl hodinu a žádnou cizokrajnou surovinu
« Odpověď #22 kdy: Březen 13, 2020, 03:00:55 odpoledne »
Uvařím květák, na másle osmahnu strouhanku a květák posypu smaženou strouhankou. Podávám s bramborem.

Michal

• Host
« Odpověď #23 kdy: Březen 13, 2020, 04:16:33 odpoledne »
Knedlíky s vajíčkem.

Jituna

• Host
« Odpověď #24 kdy: Březen 17, 2020, 04:04:46 odpoledne »
Nejrychlejší večeře je žádná večeře.  :D Tak zůstanete štíhlí.

Klárka

• Host
« Odpověď #25 kdy: Březen 23, 2020, 12:43:12 odpoledne »
Já mám ráda houskové knedlíky jen tak osolené a polité máslem.  :)

Milena

• Host
« Odpověď #26 kdy: Březen 29, 2020, 02:47:41 odpoledne »
Bramborovou kaši s hermelínem, to miluji.  :) Udělám bramborovou kaši a do ještě horké vhodím na kostičky nakrájený hermelín. Na chvíli to nechám zaklopené pokličkou a hermelín se rozteče.  Dobrota. :)

Katka

• Host
« Odpověď #27 kdy: Březen 31, 2020, 03:23:21 odpoledne »
Děti jsou malé, klidně uvařím krupicovou kaši se skořicí.  :)

Offline Lucka

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +69/-0
Super mňamka velmi rychlá.
Cuketu nakrájet na kostičky klíďo i se slupkou, osmahnout na pánvi, pak přidat rajčátka, osolit, jíst.  :)

Seniorka

• Host
Tak mě stačí 10 minut. Do vody nasypu bramborovou kaši z Penny zamíchám, nahoru dám máslo a nechám 5 minut odstát. Pak navrch nastrouhám balkánský sýr a mám rychlou a levnou dobrotu.