Autor Téma: Kde koupit svítící obojek?  (Přečteno 467 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Alena

• Host
Kde koupit svítící obojek?
« kdy: Říjen 23, 2019, 03:17:58 odpoledne »
Lidi už teď je brzo tma a ještě až nám tu hodinu posunou, tak večerní venčení za světla nezvládnu.  ;D Používáte svítící obojek aby jste na psa viděli? Kde ho koupím?

Reklama

Kde koupit svítící obojek?
« kdy: Říjen 23, 2019, 03:17:58 odpoledne »

Offline Lucka

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +69/-0
Re:Kde koupit svítící obojek?
« Odpověď #1 kdy: Říjen 23, 2019, 05:45:48 odpoledne »
Koupíš ho v každých chovatelských potřebách, prodávají to i Vietnamci. ale nevím nevím.  :) Já když vidím jak se ze tmy vyřítí pes se svítícím obojkem, tak se vždycky hrozně leknu. Mám pocit, že je to pes Baskervillský.  :D

Offline Ann

• Člen*
  • Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +70/-0
« Odpověď #2 kdy: Říjen 23, 2019, 06:21:36 odpoledne »
Já to nepoužívám. Jednak proto, že si myslím, že psům to blikání kolem krku musí být nepříjemné, určitě ty odlesky vidí.
Taky proto, že když je tma, tak pes nemá běhat volně, má být na vodítku. Samonavíjecí Flexi vodítko 5, nebo i 8 metru dlouhé mu volný pohyb zajistí. Pak ho máš pod kontrolou, vidíš na něj a blikací obojek nepotřebuje.
I proto, že když vidím psa s blikajícím obojkem, připomíná mi vánoční stromeček.  :D

Bára

• Host
« Odpověď #3 kdy: Říjen 23, 2019, 06:56:44 odpoledne »
Koupíš je všude, je to módní hit, často i supermarketech. Ale přijde mi to velmi nevkusné. Blikající živý pes.  :)

Pepa

• Host
« Odpověď #4 kdy: Listopad 07, 2019, 10:34:36 dopoledne »
Včera jsme jednoho zeleně svítícího psa potkali. Můj pes se ho strašně lekl.  :D Je to vážně děs.

Lenka

• Host
« Odpověď #5 kdy: Listopad 11, 2019, 12:41:28 odpoledne »
A mě se to líbí. Pes krásně svítí a je vidět z dálky.

Pavko

• Host
« Odpověď #6 kdy: Listopad 11, 2019, 08:08:43 odpoledne »
Dnes jsem viděl psa ze zeleně svítícím obojkem. Ketty (můj pes) měla živý, pochodující cíl, před sebou. Nemít vodítko, nevím jak by to dopadlo! V životě bych nedal psovi takovou věc. Příště bude hitem červené svítící světélko na ocásku. ;D