Autor Téma: Oční klinika Gemini - recenze  (Přečteno 4098 krát)

0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.

Valerie

• Host
Re:Oční klinika Gemini - recenze
« Odpověď #15 kdy: Červenec 24, 2020, 10:17:14 dopoledne »
Odborníci na svém místě, přístup k pacientům ohleduplný, vynikající. Byla jsem hodně vystrašená, ale dokázali mě uklidnit. Určitě doporučuji.

Reklama

« Odpověď #15 kdy: Červenec 24, 2020, 10:17:14 dopoledne »

Ivan Horský

• Host
« Odpověď #16 kdy: Říjen 05, 2020, 08:49:30 dopoledne »
Tuto kliniku jen chválím, vrátili mi zrak.

Jitka

• Host
« Odpověď #17 kdy: Listopad 02, 2020, 12:10:37 odpoledne »
Operovali tam šedý zákal mojí babičce a vidí skvěle. I hodní prý na ni byli.

Eva Vránová

• Host
« Odpověď #18 kdy: Leden 11, 2021, 01:15:44 odpoledne »
Určitě doporučuji. Odborný přístup a milí lékaři i sestřičky. Operace dopadla dobře a vůbec nic jsem necítila. O rok později mi ještě od nich přišlo přání k narozeninám.  :) Bylo to milé, potěšilo.

Roman Kovář

• Host
« Odpověď #19 kdy: Leden 17, 2021, 06:20:24 odpoledne »
Po operaci v Gemini Zlín – výměna očních čoček, za účelem zbavení se brýlí, nejsem spokojen. Zjisti jsem, že na předoperačním vyšetření mě doktorka uvedla v omyl a nechal jsem si změnit typ čoček. Původně jsem byl objednán na trifokální čočky. Zeptal jsem se na možné efekty u nočního vidění a po ukázkách jsem změnil bohužel názor a nechal si dát čočky na střední a dlouhou vzdálenost. Bylo mi řečeno, že budu potřebovat brýle maximálně na čtení, ale počítač ne. Výsledek je ten, že nevidím pořádně na žádnou vzdálenost! Na poslední kontrole mi zase jiná doktora vysvětlila, že pokud budu vidět na dálku, tak na počítač ne a to ještě budu muset pravděpodobně podstoupit jeden laserový zásah. Takže jsem si nechal „zničit“ oči a brýle mě minimálně na blízko zůstanou. Budu celý zákrok reklamovat. Nedostatečně vysvětlí všechny možnosti!

Eliška Maláčová

• Host
« Odpověď #20 kdy: Únor 13, 2021, 05:27:12 odpoledne »
S klinikou Gemini mám velmi dobrou zkušenost. Operovali mi tam krátkozrakost  a dopadlo to skvěle. Doporučuji všem.

Iva Kratochvílová

• Host
« Odpověď #21 kdy: Březen 09, 2021, 12:55:09 odpoledne »
Gemini v Praze Krči mohu jen chválit.

Bedřich Vrána

• Host
« Odpověď #22 kdy: Duben 01, 2021, 01:31:57 odpoledne »
S Gemini v Praze Krči mám velmi dobrou zkušenost. Profesionální přístup, vše super.

Jitka

• Host
« Odpověď #23 kdy: Duben 22, 2021, 01:03:45 odpoledne »
Já byla na oční operaci v Malešicích a taky jen chválím. Gemini má úroveň.

Jan Maloušek

• Host
« Odpověď #24 kdy: Červenec 06, 2021, 03:43:36 odpoledne »
Mě operovali v Gemini v Praze Krči a mohu jen chválit.

Ivana Sasíková

• Host
« Odpověď #25 kdy: Červenec 12, 2021, 03:57:23 odpoledne »
Gemini v Plzni taky jen chválím.

Libuše Postránecká

• Host
« Odpověď #26 kdy: Září 14, 2021, 12:11:34 odpoledne »
Gemini Praha Průhonice nemá chybu. S operací jsem moc spokojená a byli na mě milí.

Lída Sasiková

• Host
« Odpověď #27 kdy: Prosinec 09, 2021, 05:46:33 odpoledne »
Gemini je prostě skvělá.  :)

Libor Pánek

• Host
« Odpověď #28 kdy: Leden 12, 2022, 02:31:46 odpoledne »
S Gemini v Brně mám dobrou zkušenost. Vše proběhlo rychle a bezbolestně a konečně nemusím nosit brýle. Přístup personálu je vynikající, lékaři jsou odborníci. Vše jen chválím.

Gregor

• Host
« Odpověď #29 kdy: Únor 06, 2022, 04:37:31 odpoledne »
Gemini nemám dobré zkušenosti,operace šedého zákalu 1stupně,před operací trochu rozostřené vidění na jednom oku,po konzultaci s lékařem mi bylo řečeno,že je vhodné v počátku šedého zákalu si oko operovat.Tak jsem přistoupil na radu lékaře a do dnes toho lituji,před operaci jsem viděl mnohem lépe.Přišel jsem o hodně koníčků,ale to nikoho nezajímá hlavně,že si nechali pořádně zaplatit, kliniku Gemini Zlín nedoporučuji je to banka na peníze a nikde se pravdy proč nevidíte jak slibovali nedozvíte,je to rok po operaci a pořád rozostřené a zamlžené vidění,řekli mi,že to může u někoho až rok,potvrdil i pan Mudr Stodůlka.Gemini nebrat.