Autor Téma: Jak nás ošidil realitní makléř  (Přečteno 1964 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Milena Karásková

• Host
Jak nás ošidil realitní makléř
« kdy: Červenec 13, 2019, 09:30:12 dopoledne »
Koupili jsme chatu od realitní kanceláře Remax. Chata měla vlastní studnu a vodu zavedenou do chaty. Na prohlídce nám makléř studnu ukázal, byla plná čisté vody.
Jenže po nastěhování jsme zjistili, že vody není ani kapka, studna byla prázdná a suchá.
Podařilo se nám dozvědět se od souseda, že asi hodinu před naším příjezdem na prohlídkou nemovitosti tam přijeli hasiči a studnu až po okraj naplnili vodou.
Zkoušeli jsme nemovitost reklamovat, ale bohužel neuspěli, protože v kupní smlouvě nebylo o studně a vodě ani slovo. Byla jen na koupi chaty a chatu nám předali.  :(
Tedy lidi dejte si pozor na to co kupujete a  hlavně na to, co podepisujete ve smlouvě.

Reklama

Jak nás ošidil realitní makléř
« kdy: Červenec 13, 2019, 09:30:12 dopoledne »

Offline Max

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +30/-0
Re:Jak nás ošidil realitní makléř
« Odpověď #1 kdy: Červenec 13, 2019, 06:34:06 odpoledne »
To je vážně hnus .... Měli snížit cenu a prodávat chatu bez vody. Ale děkujeme za informaci co všechno podvodníci umí.

Josef

• Host
« Odpověď #2 kdy: Červenec 14, 2019, 09:10:19 dopoledne »
Jo tak se to dělá. Nedostatky se zakryjí a narazí vysoká cena. To je cíl realitek, prodat za co nejvyšší cenu, aby byla velká jejich provize. Já se setkal s tím, že mi realiťák nechtěl dům ukázat za denního světla. Tvrdil, že má čas jen večer a to už nebylo nic vidět.  ;)
 Lepší je koupit přímo od majitele. Ten většinou tolik nepodvádí, protože ví, že případné stížnosti budou padat na jeho hlavu. Realitce je to jedno. Ta prodá, shrábne provizi a dál už jí nic nezajímá, nic neřeší.

Lída

• Host
« Odpověď #3 kdy: Červenec 15, 2019, 09:33:37 dopoledne »
Slyšela jsem o mnoha odstrašujících případech. Až bude víc času, nějaké sem přidám.

Offline Matyáš

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +15/-0
« Odpověď #4 kdy: Červenec 16, 2019, 05:45:46 odpoledne »
Taky se přidám a něco napíšu, ale dneska už to nebude.

Jitka

• Host
« Odpověď #5 kdy: Leden 06, 2020, 11:03:23 dopoledne »
Jo realiťáci jsou pěkní podvodníci. Jde jim jen o jejich provizi a dál už je nic nezajímá.

Barbora

• Host
« Odpověď #6 kdy: Leden 13, 2020, 01:12:57 odpoledne »
Zní to skoro jako vtip, ale věřím že je pravda. Podobných podvodů se objevuje pořád víc.

Pepa

• Host
« Odpověď #7 kdy: Únor 06, 2020, 10:00:48 dopoledne »
Citace: Jitka  Leden 06, 2020, 11:03:23 dopoledne
Jo realiťáci jsou pěkní podvodníci. Jde jim jen o jejich provizi a dál už je nic nezajímá.
Tak to je. Lepší je kupovat a prodávat bez realitky, tak vás nikdo neošidí a neplatíte provizi.

Laděna

• Host
« Odpověď #8 kdy: Březen 25, 2020, 01:02:41 odpoledne »
Copak realitky, ty jsou většinou spolehlivé, jenže u některých jedou jejich makléři na vlastní pěst. Někteří jsou poctivý, jiní koukaj jak vás ošidit jen aby dostali svoji provizi.

Kaštelská Eva

• Host
« Odpověď #9 kdy: Květen 08, 2020, 11:35:42 dopoledne »
Všechny realitky nešidí. Koupily jsme byt přes M&M reality a všechno proběhlo rychle a dobře.

Hanák

• Host
« Odpověď #10 kdy: Květen 09, 2020, 06:42:30 odpoledne »
Mám dobrou zkušenost s Century 21. Prodával jsem domek po dědovi a všechno zařídili za mě.
 I cena byla dobrá.

Amálie

• Host
« Odpověď #11 kdy: Červen 02, 2020, 06:07:53 odpoledne »
Já realiťákům nevěřím. Nakecají cokoliv. Budu kupovat domek, ale na prohlídku si sebou vezmu odborníka.

Mirka

• Host
« Odpověď #12 kdy: Listopad 02, 2020, 01:18:14 odpoledne »
Nejlepší je kupovat nemovitost bez realitky, přímo od majitele. Smlouvu ti sepíše právník a ušetříš.

Michal

• Host
« Odpověď #13 kdy: Červenec 06, 2021, 03:48:55 odpoledne »
Ony už ty fotografie v nabídkách jsou klamné. Nafotí super barák, člověk se tam žene podívat a najde zborceninu.

Offline Jakub

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +25/-0
« Odpověď #14 kdy: Červenec 07, 2021, 06:58:03 dopoledne »
Koupil jsem chalupu od Maxima reality a žádné problémy nebyly.