Autor Téma: Ambito přeješ si zrušit účet?  (Přečteno 619 krát)

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Offline Azalea

• Administrator
  • Člen
  • Hodnocení: +8/-0
Ambito přeješ si zrušit účet?
« kdy: Květen 20, 2019, 02:47:04 odpoledne »
To stačilo napsat tady, my mezi sebou nic netajíme a neposíláme si urážky v mejlech. Už žádné mejly nepiš!

Reklama

Ambito přeješ si zrušit účet?
« kdy: Květen 20, 2019, 02:47:04 odpoledne »

Offline Lucka

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +69/-0
Re:Ambito přeješ si zrušit účet?
« Odpověď #1 kdy: Květen 20, 2019, 04:41:29 odpoledne »
Posouvám, aby Ambito ten dotaz nepřehlédl.

Fanda

• Host
« Odpověď #2 kdy: Květen 20, 2019, 05:20:49 odpoledne »
co se zde dělo proboha ? komu vynadal zas ?  ::) ??? >:(

Offline Azalea

• Administrator
  • Člen
« Odpověď #3 kdy: Květen 20, 2019, 05:50:16 odpoledne »
Citace: Fanda  Květen 20, 2019, 05:20:49 odpoledne
co se zde dělo proboha ? komu vynadal zas ?  ::) ??? >:(
Vynadal mě, ale mejlem, aby to nikdo neviděl.  :D Ještě čekám jestli se k tomu vyjádří, aby nemohl říct, že tu možnost nedostal.  :)

ambito

• Host
« Odpověď #4 kdy: Květen 20, 2019, 06:20:37 odpoledne »
Aby bylo jasné všem, tedy těm, kteří jsou zaregistrování z jiných IP adres než Azaela, Ann a další, a eventuálně hostům bych chtěl vysvětlit následovně:
Ano, měl jsem výhrady proti tomuto webu, snažil jsem se nějakým způsobem vypomoci. Dožralo mne, že jsem zde napsal svůj názor, ale záhy byl odstraněn. Byl to spor mezi adminou a mnou. Porovnal jsem tyto stránky s hospodou, ale Azalea vytrhla slova z kontextu. Já netvrdil, že sem už nebudu chodit, já jsem jen se snažil vysvětlit, že se mi nelíbí v hospodě, kde je malý výběr jídel, a to je míněno tak, že je tady málo rubrik. Jsou tisíce otázek, jsou tisíce odpovědí, ale jeji verze rubrik nepřehledná. Tady nikdo nepoužívá "vyhledávání" z registrovaných, natož z hostů a když si rozkliknu Vše co se vám nechce hledat ve Wiki i pokec, ukáže se mi jedna plná stránka dotazů, a dalších 75 listů, které musím postupně rozklikávat. V tom aby se prase vyznalo. Pokud si tady host něco přečte, tak jenom pár nových příspěvků. Druhá věc proč jsem se rozhodl zatím nechodit na stránky je, že se mi nelíbí jejich vzhled. Takové logo, předpověď počasí a slogan v barvě oranžové, na výzdobě mnoho nepřidá. A třetí věc se týká hospodské/administrátora: Jaká to může být hospodská, která ve své hospodě všechno zakazuje, viz: Pravidla?! Vzhledem k tomu, že mám zkušenosti v administraci SMF, kde se dá udělat mnoho na vylepšení stránek (Síň slávy, Vítání v různý čas), dal jsem několik dalších návrhů, a jak tady čtu, prý jsem chtěl fórum předělat dle svého gusta! Administrátor má a bude mít právo se rozhodnout, jak bude web vypadat, ale nemá ani to morální právo, urážet! Dal jsem si 3 podmínky a pokud budou aspoň částečně naplněny, vrátím se a budu pokračovat v angažmá.
Nevím, jestli mé vysvětlení zde nějaký čas pobude, protože se administrátorka řídí heslem: Co se mi líbí, to nechám, co se mi nelíbí, odstraním, aby si to náhodou někdo z jiných nepřečetl. ambito

Dnes jsem chtěl pochválit nové logo a čeho jsem se dočkal? Urážky, že jsem provokoval a proto bylo vlákno uzavřené. Proč, se ptám? Vždyť to byl jeden z bodů, který rozhoduje, zda zůstanu, odejdu, nebo na vždy budu odstraněn administrátorem.

Závěr si udělejte sami a dejte si anketu, zda mám opustit tyto stránky dobrovolně nebo nuceně.
ambito

Offline Azalea

• Administrator
  • Člen
« Odpověď #5 kdy: Květen 20, 2019, 07:01:22 odpoledne »
Dal jsem si 3 podmínky a pokud budou aspoň částečně naplněny, vrátím se a budu pokračovat v angažmá."

Ano dal jsi nám 3 podmínky, jak musíme předělat svůj web, aby se líbil tobě.
Tento web ale patří firmě Azalea a vedení má jiný názor než ty. Vzhledem k tomu, že máš svůj web, nic ti nebrání své „super“ nápady uplatnit na svých stránkách.
Diktátora tady opravdu nepotřebujeme.
Děláš předem chudáčka, kterého proti tvé vůli odstranil administrátor. Ale dnes jsi poslal (a to v celkem krátké době  v pořadí už čtvrtý)
email, plný urážek .....
V tom dnešním je mimo urážek psáno, že sis chtěl svůj účet zrušit, ale zjistil jsi, že to nejde.
Ano, nejde to. Na žádném fóru nemají členové možnost rušit si své účty sami, jen tak kdy se jim zachce.
Tvé přání které jsi napsal mejlem ti splním a účet ti ruším.
Tvůj proslov ti tady nechám, ať si každý udělá svůj úsudek sám.

zabanovaný ambito

• Host
« Odpověď #6 kdy: Květen 20, 2019, 07:10:06 odpoledne »
Opět lžeš. Odstranit sám sebe můžu, ale jak tě znám, odstraníš i tuto zprávu.

Fanda

• Host
« Odpověď #7 kdy: Květen 20, 2019, 07:11:11 odpoledne »
bože, jak tu dlouho budeš ještě znepříjemňovat všem život Ambito ?! vykopnou Tě,ale ty se vrátíš oknem co ?! už zmizni navždycky !  >:(

Offline Azalea

• Administrator
  • Člen
« Odpověď #8 kdy: Květen 20, 2019, 07:17:46 odpoledne »
Citace: zabanovaný ambito  Květen 20, 2019, 07:10:06 odpoledne
Opět lžeš. Odstranit sám sebe můžu, ale jak tě znám, odstraníš i tuto zprávu.
Ambito, nebuď směšný. Koho chceš oklamat? To cos jsi poslal je screen z tvého fóra. Tam si jako admin můžeš mazat co chceš.
Tady jsi to jako člen povoleno neměl.
A zabanovoný opravdu nejsi. To bys nemohl psát, že.  :) Máš zrušený účet.

Fanda

• Host
« Odpověď #9 kdy: Květen 20, 2019, 07:26:36 odpoledne »
a to tady budeš pořád spamovat ?! umíš něco jiného než útočit, jak Etna ? asi ne ?! moje máma moc dobře věděla, jaký jsi parchant. ...

Offline Lojza

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +52/-0
« Odpověď #10 kdy: Květen 21, 2019, 07:41:58 dopoledne »
Zajímavé počteníčko.  :D