Aby bylo jasné všem, tedy těm, kteří jsou zaregistrování z jiných IP adres než Azaela, Ann a další, a eventuálně hostům bych chtěl vysvětlit následovně:
Ano, měl jsem výhrady proti tomuto webu, snažil jsem se nějakým způsobem vypomoci. Dožralo mne, že jsem zde napsal svůj názor, ale záhy byl odstraněn. Byl to spor mezi adminou a mnou. Porovnal jsem tyto stránky s hospodou, ale Azalea vytrhla slova z kontextu. Já netvrdil, že sem už nebudu chodit, já jsem jen se snažil vysvětlit, že se mi nelíbí v hospodě, kde je malý výběr jídel, a to je míněno tak, že je tady málo rubrik. Jsou tisíce otázek, jsou tisíce odpovědí, ale jeji verze rubrik nepřehledná. Tady nikdo nepoužívá "vyhledávání" z registrovaných, natož z hostů a když si rozkliknu Vše co se vám nechce hledat ve Wiki i pokec, ukáže se mi jedna plná stránka dotazů, a dalších 75 listů, které musím postupně rozklikávat. V tom aby se prase vyznalo. Pokud si tady host něco přečte, tak jenom pár nových příspěvků. Druhá věc proč jsem se rozhodl zatím nechodit na stránky je, že se mi nelíbí jejich vzhled. Takové logo, předpověď počasí a slogan v barvě oranžové, na výzdobě mnoho nepřidá. A třetí věc se týká hospodské/administrátora: Jaká to může být hospodská, která ve své hospodě všechno zakazuje, viz: Pravidla?! Vzhledem k tomu, že mám zkušenosti v administraci SMF, kde se dá udělat mnoho na vylepšení stránek (Síň slávy, Vítání v různý čas), dal jsem několik dalších návrhů, a jak tady čtu, prý jsem chtěl fórum předělat dle svého gusta! Administrátor má a bude mít právo se rozhodnout, jak bude web vypadat, ale nemá ani to morální právo, urážet! Dal jsem si 3 podmínky a pokud budou aspoň částečně naplněny, vrátím se a budu pokračovat v angažmá.
Nevím, jestli mé vysvětlení zde nějaký čas pobude, protože se administrátorka řídí heslem: Co se mi líbí, to nechám, co se mi nelíbí, odstraním, aby si to náhodou někdo z jiných nepřečetl. ambito
Dnes jsem chtěl pochválit nové logo a čeho jsem se dočkal? Urážky, že jsem provokoval a proto bylo vlákno uzavřené. Proč, se ptám? Vždyť to byl jeden z bodů, který rozhoduje, zda zůstanu, odejdu, nebo na vždy budu odstraněn administrátorem.
Závěr si udělejte sami a dejte si anketu, zda mám opustit tyto stránky dobrovolně nebo nuceně.
ambito