Autor Téma: RE/MAX zkušenosti  (Přečteno 123 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Kabrada

• Host
RE/MAX zkušenosti
« kdy: Duben 18, 2019, 12:24:03 odpoledne »
Máte někdo zkušenost s realitní kanceláří RE/MAX? Mám zájem o jednu nemovitost, kterou nabízí. Jsou tam důvěryhodní makléři? Slyšel jsem něco o tom, že se snaží jen do doby, než dostanou zálohu. Pak už nic neřeší a je nutné je neustále honit a urgovat to.

Reklama

RE/MAX zkušenosti
« kdy: Duben 18, 2019, 12:24:03 odpoledne »

Novák Gustav

• Host
Re:RE/MAX zkušenosti
« Odpověď #1 kdy: Duben 18, 2019, 03:05:22 odpoledne »
Já tedy dobrou zkušenost nemám, ale třeba nejsou všichni makléři stejní. Prodával jsem dům po dědovi a nechtěl jsem mít starosti, tak jsem to zadal u Remaxu. Makléři navrhl cenu, která se mi zdála přehnaná, ale tvrdil, že je to normální tržní cen. Nechal mě podepsat smlouvu, která měla asi sedm stránek a v ní byla šikovně skrytá věta, že jim zaplatím provizi i když nemovitost neprodají.
Samozřejmě že za tu vysokou cenu neprodal a já jim musel zaplatit.  >:(

Tomek

• Host
Re:RE/MAX zkušenosti
« Odpověď #2 kdy: Červen 25, 2020, 03:00:38 odpoledne »
Mám zkušenost špatnou. Chtěl jsem koupit domek který Remax inzeroval za slušnou cenu. Pozvali mě na prohlídku a tam nás bylo 15 zájemců. Makléř nám rozdal papírky na které jsme měli napsat, kolik jsme ochotni za ten dům dát, že prodá nejvyšší nabídce. To mi přišlo nefér, nemám na to přebíjet se cenou s nějakými pracháči.
Kdyby napsali předem že ta uvedená cena neplatí, vůbec bych tam nejel. Jen ztráta času.