Autor Téma: Kuřecí játra jako minutka  (Přečteno 1130 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Karolína

  • Host
Kuřecí játra jako minutka
« kdy: Duben 25, 2019, 11:01:46 dopoledne »
Mohou se játra osolit před smažením, nebo se solí až hotová?

Reklama

Kuřecí játra jako minutka
« kdy: Duben 25, 2019, 11:01:46 dopoledne »

Tomáš

  • Host
Re:Kuřecí játra jako minutka
« Odpověď #1 kdy: Duben 26, 2019, 04:49:31 odpoledne »
Kuřecí jsou měkká, ta můžeš solit před smažením. Vepřová a hovězí solím až hotová.

Miluška

  • Host
Re:Kuřecí játra jako minutka
« Odpověď #2 kdy: Únor 10, 2021, 01:35:49 odpoledne »
Kuřecí játra před smažením nesolím, nesolím je ani dušená na cibulce. Osolím až hotové jídlo.

Milena

  • Host
Re:Kuřecí játra jako minutka
« Odpověď #3 kdy: Květen 09, 2021, 03:43:09 odpoledne »
Kuřecí játra před úpravou solím.

Vašek

  • Host
Re:Kuřecí játra jako minutka
« Odpověď #4 kdy: Říjen 27, 2021, 03:40:41 odpoledne »
Kuřecí játra se mohou solit před úpravou.

Offline Max

  • Velmi aktivní člen
  • *****
  • Příspěvků: 1327
  • Hodnocení: +30/-0
Re:Kuřecí játra jako minutka
« Odpověď #5 kdy: Listopad 14, 2024, 06:58:13 dopoledne »
Jsou výborná i když se solí až hotová.