0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
To víš že jo. Nevyšlo ti to jednou, vyjde příště.
Jasně Fando. Hezký večer.
Citace: František Duben 03, 2019, 08:02:45 odpoledneAhoj Fando, také ti přeji hezké jarní dny plné pohody. Jen bych se rád zeptal, to chodíš bos i doma? Já třeba když přijdu z venku, hned za dveřmi si zouvám boty, protože přece jen je venku špína a občas člověk i do něčeho šlápne. Holubí trus a tak. Jak to děláš ty?ahoj Františku moc děkuji za přání . Ano chodím. Než přijdu domů tak mám doma napuštěný lavor s vodou a do něj dám nohy. Umyji se mýdlem a kartáčem a jsou hned zas čisté. Jinak jsem nikdy za dobu bosé chůze nešlápl do psího exkrementu. Akorát v létě mívám nohy od prachu černé ale to se umyje snadno.
Ahoj Fando, také ti přeji hezké jarní dny plné pohody. Jen bych se rád zeptal, to chodíš bos i doma? Já třeba když přijdu z venku, hned za dveřmi si zouvám boty, protože přece jen je venku špína a občas člověk i do něčeho šlápne. Holubí trus a tak. Jak to děláš ty?
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.