Autor Téma: Jak zpracovat čínské zelí?  (Přečteno 442 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Marie Hanáková

  • Host
Jak zpracovat čínské zelí?
« kdy: Listopad 30, 2019, 10:55:54 dopoledne »
Jíte ho jen syrové v salátech, nebo v housce s hamburgerem, nebo dušené?

Reklama

Jak zpracovat čínské zelí?
« kdy: Listopad 30, 2019, 10:55:54 dopoledne »

Offline Marika

  • Velmi aktivní člen
  • *****
  • Příspěvků: 1492
  • Hodnocení: +46/-0
Re:Jak zpracovat čínské zelí?
« Odpověď #1 kdy: Listopad 30, 2019, 12:59:05 odpoledne »
Syrové je samozřejmě zdravější, ale já ho i dusím na cibulce s kouskem slaniny. Je křehké a vynikající, mnohem lepší než hlávkové zelí.

Emilie

  • Host
Re:Jak zpracovat čínské zelí?
« Odpověď #2 kdy: Listopad 30, 2019, 01:09:49 odpoledne »
Přidávám ho do číny, tam je vynikající.

Vladěna

  • Host
Re:Jak zpracovat čínské zelí?
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 01, 2019, 04:00:21 odpoledne »
V salátech je nejlepší.

Offline Max

  • Velmi aktivní člen
  • *****
  • Příspěvků: 1295
  • Hodnocení: +30/-0
Re:Jak zpracovat čínské zelí?
« Odpověď #4 kdy: Říjen 12, 2023, 06:47:31 dopoledne »
Syrové je nejzdravější. Dáváme ho do salátu.