Autor Téma: Diagnostika nemocí  (Přečteno 648 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

ambito

• Host
Diagnostika nemocí
« kdy: Duben 17, 2019, 10:01:10 dopoledne »
Mám za to, že by se tady nemělo psát o lécích, nemocích, babských radách ze zdravotnictví.
Kdo tady může diagnostikovat na dálku je pouze lékař, ale ten se tady pravděpodobně nenachází.
Pochopím dotaz, jak a kdy si čistit chrup, ale ptát se na  Campylobacter , krevní tlak, jak se pozná cukrovka a různá léčiva, je zcela nevhodné.

Reklama

Diagnostika nemocí
« kdy: Duben 17, 2019, 10:01:10 dopoledne »

Petr

• Host
Re:Diagnostika nemocí
« Odpověď #1 kdy: Duben 17, 2019, 10:41:58 dopoledne »
Mám jiný názor. Když se někdo ptá, není důvod mu neodpovědět. Přesnou diagnostiku mu tady neuděláme, ani léky nedoporučíme. Ale všeobecné informace mu napsat můžeme.
Zrovna třeba dotaz na campylobacter, krevní tlak, nebo jak se pozná cukrovka k všeobecným informacím patří.  :)

ambito

• Host
« Odpověď #2 kdy: Duben 17, 2019, 05:07:39 odpoledne »
Citace: Petr  Duben 17, 2019, 10:41:58 dopoledne
Mám jiný názor. Když se někdo ptá, není důvod mu neodpovědět. Přesnou diagnostiku mu tady neuděláme, ani léky nedoporučíme. Ale všeobecné informace mu napsat můžeme.
Zrovna třeba dotaz na campylobacter, krevní tlak, nebo jak se pozná cukrovka k všeobecným informacím patří.  :)
S tím nesouhlasím. U každého se projevuje krevní tlak, i ta cukrovka jinak.

Offline Dana

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +28/-0
« Odpověď #3 kdy: Červenec 30, 2023, 06:58:30 dopoledne »
Citace: ambito  Duben 17, 2019, 05:07:39 odpoledne
Citace: Petr  Duben 17, 2019, 10:41:58 dopoledne
S tím nesouhlasím. U každého se projevuje krevní tlak, i ta cukrovka jinak.
Každý si to může najít na internetu a také to nejsou rady od lékařů.  :) Rozumný člověk si zajde k lékaři.

Jitka

• Host
« Odpověď #4 kdy: Srpen 01, 2023, 07:01:18 dopoledne »
Přesně tak. Ptát se na své zdraví na internetu je blbost. Ale když už se někdo ptá, klidně mu odpovím.

Offline Elen

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +32/-0
« Odpověď #5 kdy: Srpen 12, 2023, 06:53:10 dopoledne »
Já taky klidně odpovím, ale jen když jsem si svojí odpovědí jistá.