Autor Téma: Jak je to s důchodci?  (Přečteno 156 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Pavla

• Host
Jak je to s důchodci?
« kdy: Březen 23, 2019, 09:31:16 dopoledne »
Myslíte si, že je pravda, že nemají co dělat, celý den se nudí a vysedávají v parcích?

Reklama

Jak je to s důchodci?
« kdy: Březen 23, 2019, 09:31:16 dopoledne »

Fanda9175

• Host
Re:Jak je to s důchodci?
« Odpověď #1 kdy: Březen 23, 2019, 09:44:08 dopoledne »
ahoj Pavli :) né všichni to tak mají. Moje babička celý život neznala nudu a v důchodu pomáhala s výchovou mne, poněvadž moje maminka byla mne sama a musela jít vydělávat. Takže moji babičce a dědečkovi zaslouží velký dík. Nudu jsem s nimi nezažil naopak krásné dětství a nádherné vzpomínky mám. :) Takže ta se rozhodně s mým dědečkem nenudili navíc ještě jsem měl jako malý časté astmatické záchvaty dlouho do noci, tak byli vzhůru i do tří do rána se mnou.

Offline Patricie

• Velmi aktivní člen
  • Hodnocení: +27/-0
« Odpověď #2 kdy: Březen 23, 2019, 10:18:31 dopoledne »
Franto, krásně jsi to napsal, jistě máš svou babičku hodně rád.  :) Moje babička zase říká, že už je pomalejší, proto jí každodenní práce zabere mnohem víc času, než zamlada.  :) Den jí uteče a na nudu čas nemá.  :)

Fanda9175

• Host
« Odpověď #3 kdy: Březen 23, 2019, 11:19:21 dopoledne »
Citace: Patricie  Březen 23, 2019, 10:18:31 dopoledne
Franto, krásně jsi to napsal, jistě máš svou babičku hodně rád.  :) Moje babička zase říká, že už je pomalejší, proto jí každodenní práce zabere mnohem víc času, než zamlada.  :) Den jí uteče a na nudu čas nemá.  :)

to ano mám rád Patricie a děkuji Ti moc :) dědeček je 5. rok po smrti už ale mám jeho vzpomínky v srdcii a navíc jak mne vodil po přírodě a učil vše babička zase mne učila lásku k hudbě, výtvarnému umění :) ano mám je na LDN tak za ní chodím :) moc Tě zdravím milá Patricie a krásný den přeii Ti :)

Tomáš

• Host
« Odpověď #4 kdy: Březen 23, 2019, 04:09:46 odpoledne »
To že se důchodci mají dobře a nudí se, je jen mylná představa mladých. Oni už mají všelijaké nemoci, důchod utratí za drahé léky a na nudu nemají čas.  :)

Eva

• Host
« Odpověď #5 kdy: Červen 23, 2020, 09:13:17 dopoledne »
Důchodci na nudu nemají čas.  :) Že si skvěle žijí z důchodu, čumí na televizi a vysedávají v parku je mylná představa mladých, kteří o důchodcích nic nevědí.