Autor Téma: Jaké maso na tatarák?  (Přečteno 369 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Emil

  • Host
Jaké maso na tatarák?
« kdy: Únor 15, 2022, 01:05:16 odpoledne »
Může to být i vepřové?

Reklama

Jaké maso na tatarák?
« kdy: Únor 15, 2022, 01:05:16 odpoledne »

Offline Elen

  • Velmi aktivní člen
  • *****
  • Příspěvků: 1824
  • Hodnocení: +32/-0
Re:Jaké maso na tatarák?
« Odpověď #1 kdy: Únor 16, 2022, 07:03:09 dopoledne »
Nejlepší tatarák je ze škrábaného hovězího.

Offline Soňa

  • Velmi aktivní člen
  • *****
  • Příspěvků: 1207
  • Hodnocení: +18/-0
Re:Jaké maso na tatarák?
« Odpověď #2 kdy: Únor 16, 2022, 07:08:38 dopoledne »
Dělala jsem ho z vepřového. Jíst se to dá, ale není to ono. Chce to libové hovězí.

Offline Dan

  • Velmi aktivní člen
  • *****
  • Příspěvků: 1077
  • Hodnocení: +25/-0
Re:Jaké maso na tatarák?
« Odpověď #3 kdy: Březen 01, 2022, 07:54:51 dopoledne »
Pravý tatarák musí být z hovězího.